Un ghid rapid pentru masinile electrice pentru copii

O masina electrica este o modalitate excelenta pentru copilul tau sa se distreze in aer liber, cu toate acestea, cumpararea masinii potrivite este mai mult decat o simpla alegere dintr-o lunga lista. De asemenea, trebuie sa luati in considerare caracteristicile pe care trebuie sa le cautati intr-o masina electrica pentru copii, cantitatea de asamblare necesara si importanta tensiunii motorului. in aceasta sectiune a ghidului examinam in detaliu fiecare dintre aceste aspecte si raspundem la cateva dintre cele mai frecvente intrebari referitoare la masinile electrice pentru copii.

Ce sunt rotile de putere sau masinile electrice pentru copii? Rotile de putere sau automobilele electrice pentru copii sunt vehicule de mers pe jos, in general concepute pentru copii sub varsta de 10 ani, alimentate de o baterie reincarcabila. Acest lucru le permite sa atinga viteze mai mari decat masinile ce functioneaza prin impingere sau cu pedale si ofera o experienta de conducere mai realista. Cu toate acestea, masinile epectrice necesita o mai mare abilitate de control si sunt, in general, mai scumpe decat alternativa non-baterie.

Caracteristici de cautat in masinile electrice pentru copii

Masinile electrice pentru copii vin intr-o gama larga de stiluri si cu o serie de caracteristici si accesorii diferite. Cand cautati masina electrica pentru copii, este important sa tineti cont de varsta si capacitatea copilului pentru care este achizitionata. Un motor cu doua viteze cu functie inversa si capacitati off-road poate fi putin prea mult pentru copilul dumneavoastra. Cu toate acestea, o masina simpla, fara alte caracteristici suplimentare va va cuceri  copilul, intr-un timp foarte scurt. Pe langa abilitatile, interesele si preferintele copilului, exista o serie de caracteristici generale pe care ar trebui sa le cautati in masinile electrice ale unui copil.

Numarul de cai putere- unele masini electrice pentru copii sunt proiectate pentru un singur cal putere, in timp ce altele, care permit spatiu pentru inca un pasager pot avea putere mai mare. Daca doriti sa incapa mai mult de un copil in masina, atunci este important sa cumparati una construita cu acest scop. Acest lucru asigura suficient spatiu pentru copii, ca masina nu depaseste capacitatea de greutate si ca fiecare copil are acces la elemente de siguranta suplimentare, cum ar fi centurile de siguranta.

– Capacitatea de greutate  masinile electrice pentru copii ar trebui sa specifice in mod clar capacitatea maxima de greutate. Depasirea capacitatii de greutate ar putea sa slabeasca structura masinii si sa va maximizeze riscul de vatamare a copilului.

masinuta-electrica-pentru-copii-Ford-Ranger-F650-visiniu-metalizat-2

Intervalul de varsta

  • Intervalul de varsta trebuie specificat in mod clar. Este important sa cumparati o masina potrivita varstei si abilitatilor copilului, nu doar pentru ai impiedica sa se plictiseasca, dar si pentru a avea capacitatea de a controla vehiculul in siguranta, de a ajunge la butoanele de control si pedale si de a fi in siguranta si fixati pe scaun.

Controlul parental

– Desi nu este esential, controlul parental reprezinta un plus de valoare pentru masina electrica a unui copil, in special pentru copiii foarte mici sau pentru cei care sunt incepatori  cu aceste vehicule. Controlul parental variaza de la posibilitatea de a bloca viteze mai mari pana la a avea telecomanda completa a vehiculului.

Elemente de siguranta

–  Elementele de siguranta care sunt incluse vor depinde de proiectarea masinii electrice. Daca, de exemplu, este bicicleta sau atv, este putin probabil sa aveti centuri de siguranta. Printre alte caracteristici de siguranta pe care le puteti gasi, se numara sistemele automate de franare, in cazul in care franele sunt aplicate imediat ce piciorul copilului este ridicat de la pornire sau pedala de acceleratie. Vehiculele proiectate pentru teren accidentat sau pentru condusul in miscare trebuie sa fie echipate cu sisteme de siguranta.

jeep-copii

 Timp de incarcare si de functionare

– Timpul de incarcare si de functionare va varia intre diferite modele si stiluri de masini. Cu toate acestea,  aspectele ar trebui sa fie clar mentionate, astfel incat sa stiti la ce sa va asteptati si astfel sa puteti determina daca bateria functioneaza la fel de eficient cum ar trebui.

Functii pentru divertisment

– Scopul principal al cumpararii unei masini electrice pentru copilul dumneavoastra este distractia, astfel incat functiile pentru divertisment sunt o necesitate. Acestea variaza de la zgomotele realiste ale motorului la farurile cu LED-uri si de la sirenele de pe vehiculele de serviciu la playerele MP3 incorporate.

masini-electrice-copii

 

➽Intrebari Frecvente:

: Masinile electrice pentru copii necesita asamblare?

R: Cele mai multe masini electrice pentru copii necesita montaj inainte de a fi gata de utilizare. Nivelul de asamblare necesara depinde de producator si stilul vehiculului. Elementele cele mai comune care trebuie asamblate includ:

-Atasarea osiilor si a rotilor

– Atasarea suportului de volan si a volanului

-Atasarea barei de protectie fata si spate

– Fixarea oglinzilor si luminilor

– Plasarea si conectarea bateriei

– Adaugarea elementelor decorative

: Ce masina electrica sa aleg? De 6v, 12v sau 24v?

R: Tensiunea bateriei masinii determina puterea motorului. Asta inseamna ca un baterie de 24V va fi cea mai puternica si una de 6V, cea mai putin puternica. in general, masinile de jucarie electrice de 6 volti sunt adecvate pentru utilizare in interior si nu sunt suficient de puternice pentru a face fata unor conditii cum ar fi noroi sau teren neuniform. Una de 12 volti este mai potrivita pentru utilizarea in aer liber si poate face fata suprafetelor mai neuniforme. Daca sunteti in cautarea unei masini electrice pentru un copil de varsta mai mare care sa conduca vehicule off-road sau sa se foloseasca de masina pe un teren neuniform, atunci aveti nevoie de cea mai puternica, de 24 volti. Cand verificati tensiunea masinii electrice pe care o analizati, retineti ca unii producatori vor specifica de la inceput tensiunea bateriei. Acest lucru ar trebui sa corespunda tensiunii motorului. Daca tensiunea bateriei este mai mica decat cea a motorului, motorul va functiona la capacitate mai mica. Daca aceasta are capacitatea mai mare decat motorul, atunci exista riscul de ardere a motorului si, eventual, provocarea vatamarii copilului si deteriorarea vehiculului.

: Cum functioneaza masina electrica?

R: Un motor alimentat de o baterie reincarcabila este cheia modului in care functioneaza masina electrica a unui copil. Cele mai multe masini electrice pentru copii folosesc un motor care are doua componente principale; un magnet permanent in structura motorului si un electromagnet care este atras de el. Cum interactioneaza aceste doua componente determina cat de bine se deplaseaza masina.

: Care este capacitatea de greutate a vehiculului?

R: Capacitatea de greutate a vehiculului este greutatea maxima pe care o poate mentine masina fara a deteriora vehiculul sau motorul. Capacitatea de greutate variaza intre vehicule in functie de structura si de puterea motorului. in general, capacitatea de greutate pentru un vehicul cu un singur scaun este de aproximativ 60 de kilograme, iar pentru unul cu doua locuri, este in zona de 130 de kilograme.

: Care este viteza maxima a unei masini electrice pentru copii?

R: Viteza maxima pentru o masina electrica pentru copii variaza de la un producator la altul in general, este de 35km/h.

: Ce pot face pentru a prelungi durata de viata a bateriei?

R: Una dintre principalele modalitati de a prelungi durata de viata a bateriei este reducerea vitezei la care este condusa masina. Folosind viteza mai mica, copilul va avea parte de masina mai mult timp. De asemenea, este important sa va asigurati ca acumulatorul este lasat complet descarcat si apoi lasat sa se reincarce complet inainte de a-l utiliza din nou. incarcarea continua a bateriei reduce eficienta acesteia. Achizitionarea unei baterii secundare, astfel incat sa puteti schimba bateria atunci cand este necesara incarcarea, poate, de asemenea, sa imbunatateasca durata de viata a acesteia si copilul poate avea parte de un timp de conducere neintrerupt.

Tehnologia devine mai buna odata cu trecerea fiecarei zile. Suntem in epoca vehiculelor electrice. Aceeasi tehnologie se aplica si echipamentului de divertisment pentru copii. Datorita grijii si iubirii pe care parintii le au pentru copiii lor, ei sunt intotdeauna dispusi sa „sparga pusculita” in incercarea de a-si face copiii fericiti. si nu exista jucarii mai bune pentru copii decat masinile electrice disponibile astazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs