WhatsApp

FAQ

Ce inseamna roti EVA?

Rotile Eva, sunt roti cu anvelope din cauciuc spongios, fabricate conform unei tehnologii noi, cu proprietati excelente de amortizare ! Masinele Electrice cu roti Eva, functioneaza mai mult timp si nu fac zgomot pe asfalt ( cum de obicei fac rotile din plastic ). Nu sant sensibile la perforare

Ce alegem? Roti Gonflabile sau EVA?

Roata din cauciuc gonflabila trebuie sa fie pompata periodic, iar rotile EVA sunt intotdeauna gata de functionare si nu pot fi strapunse.

Ce alegem? Roti din Plastic sau EVA?

Rotile EVA sunt mai bune, deoarece au o durata de viata mai mare si nu vor face zgomot pe asfalt, spre deosebire de rotile din plastic.

Este posibil sa cumparam piese de schimb de la dumneavoastra?

Da. Va putem furniza piese de schimb pentru aproape toate modelele de vehicule electrice.

Care sunt principalele probleme ce apar la masinutele electrice ?

Masinile se pot strica, bineinteles, insa acest lucru de regula se poate intampla din cauza exploatarii autoturismului necorespunzator. De regula – acumulatorul, motorul, blocul de control – dar daca se respecta regulile de functionare prescrise in „Manualul utilizatorului” cu siguranta nu veti avea probleme.

Ce inseamna lac de protectie ?

Vopsirea autoturismului reprezinta un material plastic acoperit cu un strat de vopsea auto si un strat de lac de protectie care confera masinii electrice un aspect real.

Masina fara lac de protectie este de calitate mai joasa?

Nu, nu este. Tipul de vopsire a masinii nu afecteaza calitatea.

Cat timp tine o incarcare a bateriei?

Cu o incarcare completa functioneaza de la 1 pana la 2 ore, condus neintrerupt. Depinde de modelul masinii, de greutatea copilului dar si de tipul de teren (panta, pietruit) etc.

Cat timp se tine la incarcat o masinuta electrica?

Recomandam!!! Dupa achizitionarea autovehicolului, prima incarcare ar trebui sa fie de 8-12 ore. Dupa fiecare utilizare, incarcati acumulatorul timp de 4-6 ore. Nu se recomanda descarcarea completa a acumulatorului.

Pana la ce varsta poate conduce copilul o masina electrica?

Depinde de dimensiunea masinii, inaltimea si greutatea copilului. De regula pana la 7-8 ani, dar si mai mari, deoarece unele modele pot rezista si la greutatea de 50 kg.

Cat timp masina se afla in garantie?

24 luni.

Conditiile de returnare a marfii?

14 zile de la data livrarii marfii, cu conditia ca marfa sa fie in starea initiala, nefiind folosita.

Ce tip de acumulator este folosit?

Se foloseste un acumulator de tip acid-plumb reincarcabil, etans (fara intretinere).

Care este capacitatea acumulatorului?

12V si capacitatea (de la 7 la 14Ah) (depinde de modelul vehiculului)

Se poate de condus prin apa sau zapada?

Motorul este deschis, din aceasta cauza nu recomandam sa mergeti in balti sau zapada, astfel incat apa si umezeala sa nu ajunga la motor.

Care este viteza maxima a masinii?

5-8 km/h, depinde de model.

Cat de zgomotos functioneaza masinile?

Masinile electrice functioneaza incet.

Masinile sunt sigure pentru copii?

Toate masinile au trecuta inspectia Comisiei Europene si au certificat de tip EN 71-1-2-3 EN 62115. Toate masinile sunt absolut sigure pentru copii, daca respectam toate procedurile de utilizare prescrise in „Manualul utilizatorului”.

Este complicat pentru un copil sa conduca o astfel de masina?

Masinile electrice sunt proiectate ca jucarii pentru copii. Copilul poate controla cu usurinta masina in timp ce aveti control complet asupra miscarii cu telecomanda.

Masinile au telecomanda?

Da, toate masinele au telecomanda.

Cum functioneaza telecomanda cu frecventa 2.4G?

Telecomanda cu o frecventa de 2.4G are prioritate fata de pedala si volan (pana la 20 m), astfel masina poate fi condusa si de copiii care inca nu au abilitatea sa conduca.

Cum functioneaza telecomanda 27 MHz?

Pe panoul de comanda al masinii exista un buton de comutare „RC / Manual”, care comuta comanda fie la telecomanda, fie la pedala. Aceasta este o telecomanda de tip vechi.

Cum se programeaza telecomanda cu frecventa 2.4G?

Procedura de programare (setare) a telecomenzii cu o frecventa de 2.4G este descrisa detaliat in „Manualul utilizatorului” pentru un vehicul electric.

Cum se asambleaza o masina electrica?

Acest lucru nu ar trebui sa reprezinte o problema pentru cumparator, deoarece fiecare vehicul electric este insotit de un „Manual de utilizare” cu o descriere pas cu pas a procesului de asamblare. Pasii cei mai importanti sant: Insurubarea rotilor, conectarea acumulatorului , instalarea volanului si a scaunului

Care sunt medotele de plata?

Ramburs (numerar) la curier in momentul primirii bunului, prin MobilPay (plata cu cardul + plata in rate) sau direct in Showroom-ul nostru.

Poti plati in 6 rate cu dobanda 0!

 

Termenul de livrare?

1-2 zile lucratoare.

Taxa de Transport?

Taxa de transport este achitata de catre Cumparator. Livrarea se calculeaza individual pentru fiecare regiune, in functie de tarifele companiei de transport.

Produsul vine asamblat?

Nu, masinile sant demontate. Montajul se face la masinile achizitionate direct de la noi in Showroom.

Cand masina porneste, se aude motorul?

Da, cand porniti masina electrica, veti auzi o imitatie de pornire a motorului.

Tara de origine?

China, cu certificat de calitate europeana EN.

0lei
Cos
Cosul este gol