buggy

Un buggy electric pentru copii, cadoul perfect pentru cei mici

Daca nu stii ce sa ii cumperi copilului tau de ziua lui, de Mos Craciun, de Mos Nicolae, de Iepuras sau ori de cate ori vrei sa ii arati ca il iubesti, iti spunem noi: Un buggy pentru copii. O astfel de masinuta electrica reuseste sa incante orice prichindel, oferindu-i ore intregi de distractie.

Ce este un buggy pentru copii?

Un buggy este o masina usoara, cu roti mari, folosita pentru divertisment si potrivita pentru orice tip de teren. Un buggy pentru copii este o varianta in miniatura a buggy-ului destinat adultilor, insa reuseste sa faca aproape tot ceea ce poate face masina pentru cei mari :

  • Poate fi condus de la volan;
  • Are roti mari, potrivite pentru teren accidentat;
  • Este un instrument perfect pentru distractie.

De ce sa ii cumperi un buggy copilului tau?

Avantajele unei astfel de masinute electrice sunt considerabile si cat se poate de interesante:

  • Ii ofera celui mic o multime de motive sa isi petreaca timpul in aer liber. Copiii din ziua de astazi petrec din ce in ce mai putin timp in aer liber, ceea ce poate sa fie destul de daunator pentru sanatate. O masinuta electrica si mai ales un buggy ii poate convinge ca aerul curat este bun pentru ei;
  • Le poate dezvolta reflexele si atentia la detalii. Conducand, cei mici se vor imagina in trafic, comparandu-se cu parintii. Acestia vor putea invata sa acorde prioritate, sa aiba reflexe in cazul unor pericole si sa conduca;
  • Poate sa il transforme pe cel mic intr-o persoana rsponsabila. Cumparandu-i un buggy il poti invata sa fie responsabil: sa isi curete masinuta ori de cate ori o foloseste, sa o depoziteze corect sau sa ii incarce bateria.

In plus, o astfel de masinuta poate fi distractiva si pentru parinti. De multe ori, aceste masinute sunt dotate si cu telecomanda ce poate fi controlata de cei mari, in asa fel incat cei mici sa fie mereu in siguranta. Daca vrei sa te simti din nou precum te simteai in copilarie si ai visat dintotdeauna sa ai o masinuta telegidata, controlabila printr-o telecomanda, aceasta este sansa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs