Top 3 masini electrice pentru copii

Copiii adora masinile electrice de jucarie; acestea reprezinta un mod distractiv de a explora mediul inconjurator, de a se distra, de a socializa cu alti copii si de a se bucura de aerul proaspat de afara. Iar masinile electrice pentru copii nu sunt doar distractive, ci au si o lista lunga de beneficii educationale de oferit – de aceea si parintii le iubesc! Acestea ofera copiilor un sentiment de independenta, le stimuleaza creativitatea, le cresc nivelul de incredere si ii determina sa descopere lucruri noi despre mediul in care traiesc.

De la an la an, apar tot mai multe modele de masini electrice pentru copii. De aceea, alegerea masinutei potrivite poate fi o adevarata provocare pentru parinti.

Tocmai din acest motiv am alcatuit o lista cu primele 3 masini electrice pentru copii din 2021. Citeste mai departe pentru a afla in ce vehicul de jucarie merita sa investesti.

1. Masinuta electrica pentru copii BMW X6M XXL cu 2 locuri.

O adevarata frumusete pe 4 roti, aceasta masinuta cu baterii de 12 V poate atinge o viteza sigura de 7 km/h, deoarece are doua motoare puternice de 120 W care o alimenteaza. Masinuta are roti de cauciuc moale EVA, garda la sol de 13 cm, scaun din piele ecologica, 2 locuri, centura de siguranta si o telecomanda cu 3 viteze, pornire lina + oprire de urgenta. Ideal pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani, acest BMW garanteaza plimbari sigure si distractive.

 

2. Masinuta electrica pentru copii Mercedes AMG G63 6×6 cu ecran LCD.

Potrivit pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani, acest model uluitor de suv poate sustine o sarcina de pana la 110 kg. Cu un aspect foarte realist, Mercedesul are 6 motoare de 12 V si poate atinge viteza maxima de 6 km/h. Mai mult, masinuta are roti din cauciuc moale EVA cu amortizare fata si spate, garda la sol de 12 cm, scaun din piele ecologica ce se regleaza in 4 pozitii, centura de siguranta in 5 puncte si un sistem multimedia uluitor care include intrare AUX (mp3), bluetooth, radio FM, SD, TF si USB.

Mercedes AMG G63 6×6 poate fi folosit in siguranta, mai ales ca dispune si de o telecomanda.

masinuta-electrica-pentru-copii-mercedes-benz-unimog-4x4-military

3. Masinuta electrica pentru copii 24 Volti UTV 4×4 Buggy New Face Lift Military.

Aceasta lista de masini electrice pentru copii ar fi incompleta daca nu ar include un buggy puternic cu 2 locuri.

Inspirat dintr-un ATV adevarat, acest buggy UTV este destinat copiilor carora le place sa experimenteze si sa exploreze. Este un vehicul potrivit pentru terenuri accidentate, cum ar fi iarba, datorita anvelopelor sale din cauciuc moale EVA si a arcurilor care absorb amortizarea socurilor. Buggy-ul are 4 motoare 24 V si un sistem multimedia complex, cu radio FM, bluetooth, MP3, SD, TF si USB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs