kart-cu-pedale

Sfaturi de siguranta pentru copiii care folosesc karturi cu pedale

Daca micutul tau foloseste un kart cu pedale pentru copii, este in siguranta. De fapt, kartul cu pedale este mult mai sigur decat o bicicleta in ceea ce priveste accidentarile. Desigur, asta nu inseamna ca nu trebuie sa iei masuri de precautie atunci cand copilul tau se aventureaza cu kartul sau. Desi riscul de ranire este minim, acesta este inca acolo. Suntem convinsi ca doresti sa faci tot ce se poate pentru a te asigura ca prichindelul tau se deplaseaza cu kartul cu pedale cat mai sigur posibil.

Citeste randurile ce urmeaza pentru a afla elementele esentiale de siguranta in timpul utilizarii unui kart cu pedale pentru copii.

Achizitioneaza echipamentul de siguranta potrivit.

Chiar daca micutul tau nu va folosi kartul la viteze mari, este absolut esential sa poarte o casca de ciclism de calitate. Chiar si cele mai mici lovituri la cap, in special in cazul unui copil, pot provoca unele daune destul de severe. Totusi, nu cumpara orice casca. Asigura-te ca iti faci timp pentru a gasi una care sa se potriveasca perfect cu capul copilului tau. O casca prea mare este aproape la fel de rea ca una care nu exista.

In plus, vei dori sa cumperi si niste cotiere si genunchiere. Evident, prioritatea ta ar trebui sa fie sa ajuti la protejarea capului copilului, dar cotierele si genunchierele pot ajuta la prevenirea unor rani destul de periculoase la maini si picioare.

Ai grija ca centurile de siguranta sa fie intotdeauna folosite.

Multe karturi cu pedale, in special cele care sunt concepute pentru copiii mai mici, sunt echipate cu centuri de siguranta. Asigura-te ca prichindelul tau le poarta. Acest lucru, inca o data, se aplica si in cazul in care copilul calatoreste doar cu o viteza foarte mica cu kartul sau. Centurile de siguranta sunt concepute pentru a proteja utilizatorul de orice ranire in caz de accident.

Asigura-te ca copilul tau nu poarta haine largi.

Hainele largi pot fi prinse de kart. Asigura-te asadar ca micutul tau nu poarta bluze sau pantaloni care sa fie prea largi, in asa fel incat sa nu existe riscul de prindere a acestora in timpul mersului. Acelasi lucru este valabil pentru parul sau. In cazul in care copilul tau are parul lung, asigura-te ca il legi bine la spate inainte ca el sa se urce in kart.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs