Masinutele electrice, bucuria copiilor

Masinuta electrica este un cadou minunat pentru orice copil care inca nu a implinit varsta de 10 ani. Acest accesoriu are un design foarte asemanator cu cel al unei masini adevarate si ofera micutilor o experienta de sofat realista.

Daca doresti sa ii faci o bucurie prichindelului tau oferindu-i o masinuta electrica, dar nu stii ce model i s-ar potrivi mai mult, informatiile din randurile de mai jos ti-ar putea fi de folos.

Masini electrice pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 2 ani:

Deoarece copiii de aceasta varsta inca isi dezvolta functiile motorii, riscul ca ei sa cada si sa se raneasca este mai mare. Prin urmare, trebuie sa cauti acele modele ce ofera suporti laterali si lombari, care previn rostogolirea copilului.

Cele mai multe modele de masini electrice pentru copiii de 1-2 ani nu au pedale si pot fi dirijate prin apasarea unui singur buton sau a unei manete de catre micut. Totodata, viteza maxima ce poate fi atinsa este de 5 km/h, iar masina poate fi controlata, de asemenea, de catre parinti, deoarece vine la pachet cu o telecomanda.

Masini electrice pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani:

La aceasta varsta, copiii au deja functiile motorii si reflexele dezvoltate pentru a controla o masina mai puternica. De aceea, ei pot folosi masini electrice ce ating viteze mai mari, de pana la 10 km/h. Designul acestor masini este si el mai atragator si mai aproape de cel al masinilor pentru adulti. Modelele mai performante de masini electrice pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani au cateva functii suplimentare, cum ar fi radio FM, pedale de acceleratie si de frana si sunete realistice ale motorului. De regula, puterea motoarelor acestor masini variaza intre 6V si 24V.

masinuta-electrica

Masini electrice pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 8 ani:

Masinile electrice destinate copiilor de 5-8 ani sunt cele mai avansate, venind in forme extrem de asemanatoare cu unele dintre cele mai populare branduri de masini pentru adulti, cum ar fi Audi, Bentley sau Bugatti. De asemenea, motoarele acestora sunt de 24 V sau chiar mai puternice, iar masinile au cel putin 2 viteze, una pentru deplasarea inainte, iar alta pentru marsarier.

Parintii nu pot controla aceste vehicule, prin urmare manevrarea masinii poate fi facuta doar de catre cei care se afla la volan. Iar versatilitatea acestor modele este incredibila, astfel ca masinile pot fi folosite pe mai multe tipuri de teren, inclusiv pe asfalt, nisip, gazon si pietris.

One comment

  1. […] unei masini electrice de 24V pentru […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs