Vreau mai multe detalii despre acest produs
Masinuta-electrica-pentru-copii-BMW

Masinile electrice pentru copii mici – Cum se aleg luand in calcul varsta utilizatorului

Masinile electrice pentru copii au explodat, in ultimii ani, in popularitate, gasindu-se in prezent intr-o diversitate de modele. Acest lucru este grozav pentru cei mici, dar nu si pentru parinti, nu-i asa? Poate ca te gandesti de unde sa incepi. Cu atat de multe dimensiuni, culori, caracteristici si stiluri diferite, stim ca gasirea masinii electrice perfecte pentru grupa de varsta a copilului tau poate fi o mica provocare.

Am impartit regulile importante privind marimea vehiculului in doua grupe de varsta diferite pentru a te ajuta sa decizi care este cea mai buna optiune pentru familia ta. Ia aminte, copiii se dezvolta in ritmuri diferite, atat cognitiv, cat si fizic. Tu iti cunosti cel mai bine copilul, asa ca tine cont de asta in timpul acestei lecturi.

Capacitatile de putere sunt principalul factor deciziv atunci cand alegi o masinuta electrica pentru o anumita varsta. De exemplu, un atv copii care este rapid nu ar fi potrivit pentru cineva sub varsta de 3 ani.

Masuram puterea pentru masinile electrice in tensiune. Cu cat tensiunea este mai mica, cu atat puterea masinii este mai mica. De exemplu, o tensiune joasa pentru o masina este de 6V.

Masini electrice de dimensiuni potrivite pentru copii cu varste intre 1 si 2 ani.

Copiii de aceasta varsta se afla intr-o perioada importanta de dezvoltare cand vine vorba de abilitatile lor motorii. Masinutele electrice pot ajuta la dezvoltarea coordonarii mana-ochi, precum si a echilibrului.

Pentru aceasta grupa de varsta, cele mai bune masini ar trebui sa includa elemente de siguranta pentru a preveni caderea sau mersul prea repede. Una dintre cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tii cont este controlul vitezei.

Totodata, masina nu ar trebui sa depaseasca viteza de 6V (in jur de 3 mph). Deoarece copiii mici sunt de dimensiuni si greutati mici, o masina care trece de 6V poate fi foarte periculoasa la impact.

Cand te uiti la optiunile de scaun, ar trebui sa alegi intotdeauna o masinuta cu un singur loc, deoarece aceasta ofera mai mult control si vor preveni orice miscare inutila. O tetiera pentru acel scaun este, de asemenea, un mare plus la aceasta varsta. Cel mai bine este sa alegi un vehicul care sa fie jos pana la sol, astfel incat sa fie usor copilului sa urce si sa coboare fara niciun risc de cadere.

Masini electrice de dimensiuni potrivite pentru copii cu varste intre 3 si 5 ani

Pana la varsta de 3 ani, copilul tau devine mai independent si isi dezvolta preferintele in ceea ce priveste culoarea, stilul si interesele generale. Din fericire, exista o multime de optiuni de masini electrice pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani, care sunt sigure si de incredere.

Copiii de 3 ani ar trebui sa fie capabili sa suporte viteza de 5-6 mph. De asemenea, ai putea alege o masinuta cu doua locuri, pentru prietenii sau fratii care vor sa se alature distractiei.

Masinile destinate prescolarilor au de obicei o baterie de 12V. Le vei vedea destul de des la locurile de joaca, deoarece sunt cele mai comune. Aceste masini de 12V pot oferi functii uimitoare, cum ar fi streaming de musica, radio FM, bluetooth, roti LED, telecomenzi parentale, schimbatoare de viteze, butoane si claxoane functionale.

La aceasta varsta, copiii pot folosi masinuta electrica in siguranta pe trotuare, alei de acces si pe orice suprafata plana de beton, sub supravegherea parintilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.