Mașini electrice pentru copii – Ghidul cumpărătorului

Dacă sunteți nou în domeniul minunat cu mașini electrice pentru copii și căutați informații despre ce mașină electrică este potrivită pentru copilul dvs., atunci acesta este ghidul perfect pentru dvs. Vom analiza diferitele opțiuni disponibile pentru diferite grupe de vârstă; la ce fel de caracteristici și capabilități trebuie să ne așteptăm; și cum să decidem ce mașină este potrivită pentru copil.

Cheia pentru alegerea unei mașini electrice potrivite pentru copilul dvs. este aceea de a se potrivi cu interesele și abilitățile copilului. Ce aspect vrea? O replică licențiată a mașinii lor favorite la scară completă sau o replică a vehiculului lor preferat din desenele animate?

La fel ca aspectul, capacitățile mașinii sunt esențiale. Prea puternică – copilul  poate avea anxietate în loc de emoție; prea puțină putere- și s-ar putea ca acesta să se plictisească.

Veți avea nevoie de o telecomandă parentală pentru a putea prelua controlul? Acest ghid explorează numeroasele opțiuni disponibile; și vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a putea face o alegere în cunoștință de cauză.

masini-electrice-copii

· Mașini electrice pentru copii – Vârsta 0-2

Copiii foarte mici își dezvoltă în continuu abilitățile motorii, făcându-i vulnerabili la căderi. Având în vedere acest lucru, este o idee bună să investiți într-o mașină electrică special concepută pentru această categorie de vârstă. Mașinile electrice pentru copii de 1 și 2 ani sunt proiectate cu o serie de caracteristici specializate; inclusiv scaune speciale de susținere pentru a ajuta la evitarea răsturnărilor. Aceste mașini sunt de obicei echipate cu motoare cu putere foarte mică, cu viteze de aproximativ 3 km / h.

Spre deosebire de mașinile pentru copiii mai mari, care au pedale și setări de viteză multiple; mașinile pentru această grupă de vârstă sunt de obicei controlate printr-un sistem cu butoane. Adesea vin cu o telecomandă, astfel încât părintele să poată controla mișcarea, fie preluând controlul complet; fie intervenind atunci când este necesar pentru a ajuta la evitarea prăbușirilor și loviturilor. Mașinile electrice destinate copiilor de 1 și 2 ani sunt, în general, destinate utilizării în interior, de preferință pe covor; ca atare minimizează potențialul de vătămare. Asigurați-vă că verificați specificațiile mașinii alese; pentru a vă asigura că nu îi permiteți copilului dvs. să o folosească pe un teren nepotrivit.

· Mașini electrice pentru copii – Vârsta 3-5

Până la vârsta de 3 ani, majoritatea copiilor și-au dezvoltat abilitățile și reflexele motorii necesare pentru a stăpâni un vehicul mai puternic, iar mașinile electrice proiectate pentru această grupă de vârstă tind să aibă motoare mai puternice și sunt capabile de viteze de până la 6 km / h. Mașinile pentru copii cu vârsta de 3 + ani arată mult mai realist, prezentând adesea o caroserie detaliată. De asemenea, sunt disponibile mașini autorizate care prezintă replici ale vehiculelor din desenele preferate ale copiilor, precum Lightning McQueen din seria „Mașini”. Aceste mașini sunt capabile să fie conduse în aer liber, permițându-i copilului dvs. să conducă pe iarbă, pietriș, nisip și chiar în cazul vehiculelor de tip ATV pentru copii – nămol.

Asigurați-vă că verificați specificațiile mașinii pentru a vedea cât de bine face față terenului din zona dvs. Mașinile electrice pentru copii cu vârsta de 3 + ani dețin adesea au o varietate de caracteristici suplimentare, inclusiv radio FM, sunete realiste ale motorului și funcții pe pedale pentru a simula cât mai exact experiența de  conducere a unei mașini adevărate. Mașinile cu spațiu pentru încă un pasager sunt populare în rândul copiilor, permițându-le să-și ducă prietenii sau frații la plimbare.

Telecomanda – extrem de importantă

Telecomanda părinților continuă să fie disponibilă, permițându-vă să supravegheați și să preluați controlul atunci când trebuie. Pentru această gamă de vârstă, puterea recomandată a mașinii depinde de abilitățile copilului. În timp ce 6 volți sunt suficienți pentru majoritatea copiilor de 3 și 4 ani, unii copii mai mari sau mai aventuroși cu o coordonare mai avansată ar putea să facă față unei mașini de 12 sau chiar 24 de volți. Pentru a vă face o idee despre diferența de viteză între diferite tensiuni, o mașină de 6 volți nu este în general capabilă să depășească 2 km / h, în timp ce mașinile de 12 volți tind să se ridice la aproximativ 3,5 km / h. Multe mașini de 24 de volți sunt capabile să călătorească până la 6 km / h. Există o serie de mașini electrice disponibile pentru această categorie de vârstă, așa că asigurați-vă că alegeți puterea care se potrivește cel mai bine abilităților și entuziasmului copilului dumneavoastră.

· Mașini electrice pentru copii – Vârsta 8 +ani

La vârsta de 5 ani, copiii vor putea face față unei mașini electrice mult mai avansate. Mașinile electrice destinate copiilor cu vârste de peste 5 ani au un aspect asemănător cu cel al mașinilor reale. Versiunile licențiate pentru copii ale unei serii de mașini populare, inclusiv Jeep,  Lamborghini și Mercedes; sunt foarte populare în rândul copiilor din această categorie de vârstă și vin adesea cu o gamă largă de caracteristici concepute pentru a simula experiența reală de conducere.

Pentru această gamă de vârstă sunt recomandate mașini electrice pentru copii de 24 de volți, deși copiii mai precauți pot folosi și 12 volți, adecvați nevoilor lor.  Mașinile proiectate pentru această gamă de vârstă pot fi folosite în exterior pe o varietate de terenuri; iar multe dispun de sisteme cu motor dublu și angrenaje multiple, inclusiv în sens invers.

Deși telecomenzile parentale sunt disponibile pentru multe mașini proiectate pentru această gamă de vârstă; unele vehicule mai avansate nu au această caracteristică. Pentru această grupă de vârstă, cu reflexele și coordonarea lor avansată, este înțelept să alegeți o mașină ce are un sistem cu motor dublu; deoarece acest lucru permite angrenaje multiple și o putere suplimentară, care oferă o experiență de conducere mai realistă.

Sperăm că acest ghid v-a fost de folos în alegerea mașinii adecvate nevoilor copilului dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs