atv-electric-copii

Lucruri pe care să le luați în considerare când achiziționați atv-uri pentru copii

Există un număr tot mai mare de producători care construiesc modele ATV concepute special pentru copii. Acestea au motoare mai mici, frâne mai mari și elemente de siguranță proiectate pentru a le face mai sigure pentru copii.

 Lucruri de luat în considerare

Cei mai importanți factori la care trebuie să vă gândiți înainte de cumpărarea unui ATV pentru un copil sunt:

– mărimea copilului urmată imediat de nivelul de calificare al copilului.

ATV-urile mai mari sunt mult mai rapide și sunt mult mai grele. Pentru ca o persoană să poată conduce un ATV în condiții de siguranță și eficacitate, aceasta trebuie să poată folosi greutatea corporală pentru a ajuta la schimbarea quad-ului. Indiferent cât de calificat este un copil, dacă ATV-ul este prea greu, acesta nu îl va putea controla în siguranță. De asemenea, este foarte important să purtați accesorii de siguranță atunci când folosiți orice tip de ATV. Motivul numărul unu pentru majoritatea accidentelor cauzate de accidentele ATV este ne purtarea unei căști. Învățați-i pe copii să poarte un echipament adecvat și să rămână cu acest obicei pentru tot restul vieții. Asigurați-vă că luați o trusă pentru reparații de urgență care are și un kit de prim ajutor.

În cele din urmă, nu forțați-i pe copii să conducă un ATV. Dacă nu vor să se plimbe, se vor teme și vor crește mult probabilitatea unui accident.

 ATV-urile electrice

Dacă intenționați să îi învățați pe copiii dvs. să călătorească un vehicul de teren, este bine să începeți mai devreme. Există mai multe modele de vehicule care reproduc un ATV și sunt  disponibile pentru copii mici. Acestea sunt alimentate de la baterie și sunt foarte ușoare și încete. Aceste ATV-uri de jucărie nu sunt într-adevăr un vehicul „All Terrain”, și un copil nu are nevoie să știe neapărat cum să conducă pentru a putea călători cu acest tip de vehicul. Condusul unor ATV-uri de jucărie îi învață pe copii mai multe lucruri, inclusiv cum să conducă și cum să pornească și să se oprească. Construiește încredere și familiaritate într-un mediu foarte controlat. Odată ce se vor mișca, va trebui să fiți acolo pentru a ridica partea frontală a atv-ului și a-l întoarce atunci când se ciocnește în lucruri.

atv-copil

ATV-ul cu gaz

Odată ce un copil a învățat abilitățile cele mai de bază necesare pentru a conduce un ATV, acesta ar trebui să fie gata să avanseze până la un motor cu gaz, de 50cc. Acest tip de ATV este mic și ușor, de obicei cu suspensie, ori puțin sau deloc. Acestea sunt echipate cu o  cârmă pentru a controla viteza, fiind foarte important ca aceasta să rămână scăzută atunci când un copil conduce pentru prima oară un ATV cu gaz. Pe măsură ce devin mai buni și mai încrezători, puteți începe să o măriți  treptat. Aceste vehicule de teren mici, de asemenea, vin cu un comutator de siguranță care se atașează la o bandă pe care un adult o poate ține în timp ce merge în spatele ATV-ului. În cazul în care trebuie să opriți ATV-ul rapid, puteți trage legătura și opri motorul.

Unii oameni pot simți că un quad de 50cc este prea mic pentru copilul lor, dacă este sub vârsta de 6 ani și totodată un conducător bun. De obicei nu este cazul. Călătoria cu ATV-ul în siguranță nu este doar o chestiune de îndemânare, este vorba de dimensiune și putere. Părinții sunt sfătuiți să-și păstreze copiii pe ATV-uri de 50cc până când copilul este atât un conducător calificat și are cel puțin 6 ani. Un ATV de 50cc care are 4 trepte, poate călători cu ușurință la peste 30 mph și are nevoie de putere fizică pentru a putea fi controlat la acele viteze.

Mai mare, mai bun

Numai după ce un copil a învățat să se ocupe cu pricepere de conducerea unui ATV de 50cc și este suficient de mare pentru a controla în siguranță un ATV mai mare, acesta va fi gata să se avanseze până la un vehicul de teren de 70cc. Copiii nu ar trebui să conducă un ATV mai mare de 70cc până când nu au împlinit 13 ani și nimic mai mare de 90cc până când nu au 16 ani. Aceste mașini mai mari pot merge mult mai repede și sunt mult mai grele decât frații lor mai mici. Acestea sunt, de asemenea, mult mai periculoase și trebuie să aveți grijă să vă asigurați că odrasla dumneavoastră este suficient de mare (include forța fizică) și suficient de calificată să opereze în siguranță aceste mașini mari. Odată ce copilul ajunge la vârsta de 16 ani, acesta poate conduce orice tip de mărime. Poate că nu ar fi o idee bună, mai ales dacă nu au avut prea multă experiență.

atv-electric-pentru-copii-cu-telecomanda-desert-900-xmx607-rosu

Un început târziu?

Dacă copilul dvs. este mai mare decât vârsta recomandată pentru un ATV cu o anumită dimensiune, dar nu a mai călătorit niciodată cu un ATV, punându-l pe ceva prea puternic pentru nivelul lui de calificare poate fi extrem de periculos și ar trebui evitat. Acest lucru este deosebit de important pentru copiii cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, deoarece au dezvoltat, de obicei, un anumit grad complex de invincibilitate.

Un sentiment fals de a fi în control, împreună cu cantitatea de ATV-uri din ziua astăzi se pot dovedi ucigătoare pentru cineva care nu este familiarizat cu un ATV și cu conducerea acestuia. Mulți oameni, în special tineri cu puțină experiență sau fără experiență anterioară cu un autovehicul, se pot panica cu ușurință dacă deschid accidental accelerația prea repede.

Este foarte important ca părinții să aibă grijă deosebită pentru a se asigura că copiii lor sunt pregătiți corespunzător înainte de a fi puși pe un ATV de orice dimensiune. Este la fel de important ca aceștia să poarte echipamentul adecvat de siguranță de fiecare dată când se urcă pe ATV, inclusiv o cască, mănuși, ochelari, cizme, pantaloni lungi, cămașă specială și un protector pentru piept. Le puteți furniza copiilor o pregătire profesională, dacă este posibil și nu luați în considerare costurile când vine vorba de siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs