masinuta-electrica-pentru-copii-Mercedes-Benz-AMG-G63

Iata cativa factori de luat in seama inainte de a cumpara o masina electrica pentru copii!

Inainte de a achizitiona o masinuta electrica pentru copilul tau, exista cativa factori pe care trebuie sa ii iei in considerare. Copiii sunt mereu entuziasmati in fata unei astfel de achizitii, deoarece masinutele electrice sunt printre jucariile lor favorite. Cu toate acestea, ca parinte, ar trebui sa fii mai calculat si sa nu te avanti in fata primei masinute care iti iese in cale.

Iata ce criterii sa analizezi inainte de a face o alegere:

Varsta si inaltimea copilului tau

Evident, stii ce varsta si inaltime are copilul tau, dar va trebui sa nu te abati de la ele pentru ca acesti doi factori sunt cei care vor determina cat de potrivita ar fi o masinuta electrica pentru micutul tau.

Nu achizitiona niciodata o masinuta care ar fi potrivita unei categorii de varsta mai mare, deoarece copilul tau nu va fi capabil sa o conduca in siguranta si sa se bucure din plin de ea. Pe de alta parte, daca ii cumperi o masinuta prea mica, el se va plictisi repede de ea, astfel ca dupa doar 2-3 utilizari, masinuta va ramane abandonata.

Bateria masinii

Este esential sa alegi o masinuta cu o baterie potrivita pentru varsta si dimensiunea copilului tau. Pe piata, exista masinute electrice cu baterii de 2V, 4V, 6V, 12V si mai mult. Fiecare tip de voltaj este potrivit pentru anumiti copii. De pilda, masinutele cu baterii de 2V ar trebui a fie conduse de copii mai mici de 3 ani, deoarece sunt cele mai incete.

Siguranta

Un alt factor esential de luat in seama inainte de a cumpara o masinuta electrica pentru copilul tau este siguranta. Riscurile care pot veni cu astfel de jucarii sunt: poticnirea, ciocnirea de alte masinute, de ziduri, de copaci, etc. si rasturnarea.

Pentru mai multa siguranta, ofera-i copilului tau o casca de protectie, dar si genunchiere si cotiere.

Pretul

In cele din urma, va trebui sa tii cont de bugetul de care dispui. Pe piata exista o sumedenie de tipuri de masinute electrice, iar in functie de dotarile lor, pot fi mai costisitoare sau mai accesibile. De regula, cele mai multe masinute electrice ieftine sunt cele destinate copiilor mai mici, deoarece nu au foarte multe caracteristici. La polul opus, masinutele destinate varstelor mai mari sunt de obicei mai costisitoare, acestea venind cu o multime de caracteristici suplimentare care creeaza impresia unei experiente reale de condus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs