Ia asta in vedere cand cumperi o masina electrica pentru copilul tau!

Toata lumea este incantata de masinile electrice in zilele noastre, iar in ceea ce priveste modelele pentru copii, ei bine, lucrurile sunt la fel de impresionante! Masinile electrice pentru copii, care sunt alimentate cu baterii, au un succes fulminant in randul micutilor, avand o tehnologie din ce in ce mai inovatoare si mai uluitoare de la an la an. Fie ca este vorba de masini sport, masini de lux, SUV copii, tractoare, karturi cu pedale, motociclete, karturi electrice, ATV-uri sau Buggy-uri, putem spune cu certitudine ca aceste jucarii pe patru roti sunt pe lista de dorinte a oricarui copil din ziua de azi.

Daca planuiesti sa ii achizitionezi copilului tau o masinuta electrica in viitor, incepe de acum sa te informezi pentru a putea lua cea mai buna decizie atunci cand vine momentul achizitiei.

Iata ce sa iei in considerare cand cauti o masina electrica pentru copii:

Limita de viteza si de varsta

Masinutele electrice vin intr-o mare varietate de forme si dimensiuni. Desi poate fi tentant sa achizitionezi ceva mai mare in speranta ca va fi folosit de catre copil si cand acesta va mai creste, exista riscuri serioase de siguranta daca iti vei pune micutul in ceva pe care nu il poate controla cu usurinta. Cel mai bine este sa urmezi recomandarile producatorului legate de varsta si greutate. De asemenea, este mai bine sa iei o masina care este prea lenta, ceea ce va duce doar la o oarecare frustrare, mai degraba decat una care este prea rapida. Masinile electrice pentru copii mai lente pot atinge viteze pana la 5 km/h, in timp ce masinile rapide pot atinge chiar si viteza de 15 km/h. Unele modele de masini, in special cele destinate copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani, vin si cu telecomanda, in asa fel incat sa poata fi controlate de la distanta de catre parinti.

Acumulatorul si motoarele

Majoritatea acestor vehicule de jucarie sunt alimentate de baterii reincarcabile de 6 sau 12 volti, care necesita anumite abilitati si instrumente pentru a fi inlocuite in cazul in care se defecteaza. Durata de timp in care vor functiona cu o singura reincarcare variaza foarte mult si, in timp, toate isi vor pierde puterea.

Alte caracteristici

Unele masini electrice pentru copii pot fi controlate de catre parinti, deoarece vin cu o telecomanda. Cateva ofera o functie completa de control de la distanta, folosind o telecomanda in stilul unui joc video. Este chiar necesar acest lucru pentru masinile electrice cu viteza redusa? Depinde de nevoile copilului tau, dar si de nevoile tale, ca parinte.

De asemenea, cele mai multe masinute electrice din ziua de azi au o serie de caracteristici moderne, cum ar fi intrare AUX (MP3) / SD / TF / USB, lumini intermitente, usi functionale, centuri de siguranta sau claxoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs