Ghidul micului șofer de Kart

Sperăm că sunteți interesați să vă implicați copiii în karting. Dacă da, aici este locul vostru! Copilul tău adoră vehiculele motorizate și sună bine să treacă la următorul nivel, Kart-ul!  De fapt, este una dintre cele mai distractive vehicule pe care le poți experimenta atât tu, cât și copilul tău. Dar unde mergi pentru ajutor și sfaturi? Internetul pare a fi o gaură neagră pentru toate lucrurile legate de karting. Este, dacă există câteva secrete extrem de râvnite despre care nu se poate vorbi online. A intra în karting este de fapt destul de simplu. Am ajuns la concluzia că oamenii nu vorbesc mult despre asta pentru că nu știu ce funcționează sau nu funcționează. După ce ai un echipament bun, totul  se reduce cu adevărat doar la șofer. Există atâtea lucruri pe care le poți face unui kart pentru copii pentru a-l aduce la performanțe maxime. Deci,  să trecem la elementele de bază.

Ce sunt karturile pentru copii și ce este kartingul pentru copii?

Karturile pentru copii sunt versiuni mici de karturi de curse, concepute pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani. Acestea folosesc motoare mici în 2 timpi sau 4 timpi, care sunt de aproximativ 2 CP. Ating de la 30 la 40MPH. Kart urile pentru copiii sunt conduse în mod normal pe piste special amenajate.

Ghidul micului șofer

Primul pas – Accesează pista locală de kart-uri. Acesta este, evident, locul în care îți vei petrece majoritatea timpului la început, dacă aspirațiile tale sunt să conduci și să participi la concursuri la nivel local,  pentru distracție, sau să-ți faci copilul următorul Lewis Hamilton. Află ce fel de vehicule se conduc  acolo. Vei dori să achiziționeze  același stil de kart precum cele ce  rulează pe pista locală din mai multe motive. Acestea includ:

Obținerea sfaturilor – dacă folosești același stil de kart ca și celelalte familii, vei putea să te adresezi acestora pentru configurare, etc.

Piese – dacă ai echipamente similare cu alte familii, în cazul în care se strică o piesă, cel mai probabil o vei găsi foarte ușor.

Concurență – Dacă vei cumpăra un tip de kart care este mai lent decât al celorlalți ceilalți copii, prichindelul tău nu se va distra deloc. În consecință dacă vei cumpăra un kart care este mai rapid decât al celorlalți, copilul tău va câștiga întotdeauna și nu va învăța niciodată elementele cele mai importante ale curselor.

Stiluri / Tipuri de karturi

Karting-ul este realizat de copii de la  aproximativ 7 + ani. Acestea sunt trei tipuri majore de karturi pentru copii:

Stilul cel mai comun de Kart pentru copii este CIK. Acesta este un kart european tipic, cu bare de protecție din plastic. Tot hardware-ul este metric. Probabil există 30 de mărci diferite ale acestor karturi. Sunt mult mai des întâlnite pe traseele de sprint.

Așadar, află ce tip de kart uri sunt folosite și cumpără ceva similar pentru copilul tău. Nu te agita prea mult în ceea ce privește achiziționarea primului kart, copilul va evolua fără îndoială în acest sport, drept urmare va trebui schimbat. Chiar și dezvoltarea copilului este unul dintre factori, acesta fiind în continuă creștere,  va trebui să schimbi kart ul aproximativ  o dată pe an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs