audi-q7-masina-copil

Este masina electrica pentru copii jucaria perfecta?

Domeniul jucariilor a evoluat constant inca de la inceputul istoriei. Toti copiii s-au jucat, insa cei din preistorie o faceau cu lemne si pietre, in timp ce prichindeii de astazi au la dispozitie jocuri video, masini electrice pentru copii, puzzle-uri complexe si o multime de optiuni colorate si interesante.

In ultima vreme, una dintre cele mai populare jucarii a devenit masina electrica pentru copii.

 De ce este o astfel de jucarie indicata?

Exista mai multe motive pentru care o astfel de masinuta poate sa fie jucaria perfecta:

  • Imita masinile reale. Joaca oricarui copil se bazeaza pe realitate. Prin joaca reuseste sa se integreze cat mai bine in societate si sa devina un adult responsabil. Fiecare baietel isi doreste sa conduca o masina asemanatoare cu cea pe care o conduce tati iar pana la 18 ani, poate sa conduca una mica, electrica, speciala pentru el. Exista masini electrice care imita aproape orice model de masina, asadar, optiunile sunt foarte multe.
  • Ofera distractie in aer liber. Una dintre problemele copiilor din ziua de astazi este faptul ca nu isi mai petrec foarte mult timp afara. Este destul de firesc, in conditiile in care tableta sau computerul sunt foarte atractive. Masinutele electrice ii conving pe cei mici sa isi petreaca mai mult timp in aer liber si sa fie mai sanatosi.
  • Dezvolta anumite abilitati. Copiii care au la dispozitie o masinuta electrica isi dezvolta mult mai repede dexteritatea, atentia la detalii si simtul responsabilitatii.
  • Sunt distractive. Orice copil se va distra foarte bine cand va fi la volanul unei masinute electrice si isi va crea amintiri memorabile.

masini-electrice-copii

Este sigura o masina electrica?

Orice parinte este preocupat de siguranta copilului sau si la prima vedere, masinuta electrica poate sa para destul de periculoasa. Din fericire, nu este. Accentul pe siguranta este foarte puternic iar masinutele sunt construite in functie de varsta si de o multime de alte criterii. Multe dintre ele pot fi controlate de parinti printr-o telecomanda si nu ruleaza cu mai mult de 10-15 km pe ora, in asa fel incat sa nu existe riscul unor accidente.

Costul unei masini electrice nu este foarte mare, asadar, daca ai un copil de pana in 6-7 ani care isi doreste cu ardoare sa conduca, ii poti face o astfel de surpriza. Fara doar si poate, va fi cel mai fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs