masinute-electrice

Dotari inedite pe care le pot avea masinutele electrice pentru copii

Masinutele electrice pentru copii au ajuns sa fie din ce in ce mai performante. Daca vrei sa ii oferi celui mic momente memorabile, o astfel de jucarie reprezinta investitia perfecta.

Achizitia unei masinute electrice pare simpla:

  • tii cont de preferintele copilului in materie de masini;
  • te asiguri ca masina este cat se poate de sigura;
  • te asiguri ca este confortabila.

Aceste 3 criterii sunt obligatorii in orice achizitie, insa nu sunt suficiente. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca beneficiaza de suficienta garantie, ca are o baterie rezistenta si ca este produsa de un producator cu renume.

Daca toate aceste detalii sunt bifate, mai ramane un singur lucru pe care trebuie sa il urmaresti: dotarile.

Atunci cand vine vorba despre dotari, vei fi uimit sa descoperi ca masinutele electrice sunt din ce in ce mai performante si mai interesante.

Dotari inedite pe care le pot avea masinutele electrice pentru copii

  1. Sistem de sunet are poate sa redea melodiile preferate ale copilului sau de ce nu, povesti. Multe masinute sunt dotate cu MP3 si chiar cu bluetooth, putand sa redea cu usurinta o multime de melodii;
  2. Centuri de siguranta pentru toate locurile. Este adevarat ca masinuta electrica nu circula cu viteze mari, insa centura de siguranta este obligatorie, in primul rand pentru ca il invata pe cel mic sa fie responsabil;
  3. Faruri cu LED. Farurile masinutelor electrice sunt la fel de performante precum sunt farurile reale, fiind perfecte pentru iesirile de pe timp de noapte;
  4. Baterie reincarcabila suplimentara. Este o dotare pe care nu o au foarte multe masinute electrice pentru copii, dar care poate sa fie cat se poate de atractiva. Daca bateria normala nu face fata solicitarilor celui mic, poti sa adaugi inca una, asigurandu-i 4-5 ore de distractie continua.

De ce este masinuta electrica jucaria perfecta?

In primul rand pentru ca ii ofera celui mic distractie si in al doilea rand, pentru ca poate contribui la dezvoltarea psihica si motrica a acestuia. Cu siguranta, masinuta electrica este unul dintre instrumentele necesare pentru evolutia copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs