De ce bicicletele de echilibru fara pedale sunt grozave pentru copii

Iti amintesti de momentele in care ai invatat sa mergi pe bicicleta? Cei mai multi dintre noi am facut acest lucru folosind o bicicleta cu roti ajutatoare.

Vremurile s-au schimbat insa. Bicicletele de echilibru fara pedale elimina nevoia de a folosi roti ajutatoare, fiind o modalitate mult mai eficienta si mai distractiva de a invata mersul pe bicicleta.

Citeste mai departe pentru a afla de ce o bicicleta de echilibru fara pedale ar putea fi o alegere excelenta pentru copilul tau.

Dupa cum spune si numele lor, bicicletele de echilibru sunt menite sa-i invete pe utilizatori sa-si tina echilibrul.

Bicicletele de echilibru nu au pedale sau roti ajutatoare, prin urmare copilul tau trebuie sa invete sa se echilibreze, impingandu-si picioarele de pe sol pentru a inainta. Acest tip de bicicleta ii determina pe micuti sa invete in propriul ritm, permitandu-le sa puna picioarele jos pentru a opri bicicleta, evitand astfel accidentarile.

Cu ajutorul bicicletelor de echilibru, copiii pot invata de mici mersul pe bicicleta.

Bicicleta de echilibru fara pedale este o prima bicicleta geniala, deoarece il poate invata pe micut sa stapaneasca elementele de baza ale acestei activitati foarte devreme, chiar de la varsta de 2 ani. Este usor de folosit si nu are in componenta piese in miscare ce risca murdarirea sau prinderea degetelor mici ale utilizatorului, cum ar fi lanturile.

In plus, mersul pe o bicicleta de echilibru il va invata pe copil sa devina mai increzator in echilibrul si coordonarea sa, doua dintre cele mai importante aspecte ale invatarii mersului pe bicicleta.

Bicicletele de echilibru sunt usoare.

Bicicletele de echilibru sunt atat de usoare, incat pot fi ridicate chiar si de catre utilizatorii de doi sau trei ani. De asemenea, sunt mult mai usor de ridicat, de manevrat si de transportat de catre parinti.

bicicleta-de-echilibru-fara-pedale-balancer-alb-5

Bicicletele de echilibru pot fi folosite aproape oriunde.

Cand copilul tau incepe sa pentru prima data sa mearga pe o bicicleta de echilibru, probabil ca nu va merge foarte repede sau foarte departe, dar acesta este un lucru bun! Pentru incepatori, bicicletele de echilibru fara pedale nu au nevoie de mult spatiu. Asta inseamna ca prichindelul tau se poate da pe bicicleta in spatele blocului sau chiar in curtea casei, nefiind nevoie de o plimbare pana in parc pentru a o folosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs