kart-cu-pedale

Cum să alegi un kart potrivit pentru copilul tău

Kart-urile și ATV-urile au devenit surse de divertisment foarte populare pentru copii. Dincolo de simpla plăcere, există lecții valoroase de învățat din condusuql unui kart. În timp ce câștigă experiență la volan, copiii consumă energie și se bucură de aer proaspăt. Aceste vehicule de agrement îi învață pe copii elementele fundamentale ale condusului în siguranță și întreținerii unui vehicul motorizat.

· Ce este un Kart?

Un kart este un vehicul mic, fără suspensie, cu patru roți. Poate să aibă sau să nu aibă un motor sau o sursă de energie electrică. Aceste vehicule sunt conduse în jurul unei piste special create, care poate fi o simplă buclă sau una foarte complexă.

· De ce să îi cumperi copilului un kart?

Mulți adulți consideră că părinții ce cumpără kart-uri copiilor sunt mult prea indulgenți. Aceștia le văd ca fiind scumpe și potențial periculoase. De fapt, există multe beneficii pe care copiii le câștigă în urma conducerii unui kart:

  • Învățarea noțiunilor de bază ale condusului
  • Percepție îmbunătățită
  • Un control mai bun al mâinilor
  • Înțelegerea și respectarea siguranței șoferului
  • Dezvoltarea condiției fizice
  • Reflexe îmbunătățite
  • Îmbunătățirea abilităților de luare a deciziilor
  • Îmbunătățirea controlului impulsurilor
  • Înțelegerea procesului cauză-efect

kart-cu-pedale

1. Kart-uri cu pedale

Acestea vor merge cât de repede șoferul poate pedala. Kart-urile cu pedale sunt primele vehicule excelente pentru copii. Sunt cel mai puțin scumpe tipuri de kart-uri și cele mai ușoare ca greutate. Acest vehicul este echipat cu volan și frâne, fiind ușor de utilizat. Este de asemenea considerat cel mai sigur tip de kart și este un prim vehicul perfect pentru copii.

2. Kart-uri electrice

Kart-urile electrice, la fel ca majoritatea scuterelor, sunt alimentate de una sau mai multe baterii. Aceste baterii pot fi alimentate electric sau cu energie solară. Kart-urile electrice nu sunt poluante și sunt mai rapide decât cele cu pedale. De asemenea, necesită o întreținere redusă.

Kart-uri noi sau la mâna a doua?

Kart-urile noi sunt în mod natural mai scumpe decât cele folosite. Costul mediu al unuia nou poate fi calculat în funcție de tipul pe care îl alegeți.  În timp ce este semnificativ mai ieftin să cumpărați un vehicul folosit, la fel ca la orice alt obiect la mâna a doua, cumpărați cu atenție! Asigurați-vă că este în stare bună de funcționare și că are caracteristicile dorite înainte de a-l cumpăra. Dacă un preț mai mare nu este o problemă pentru dvs., atunci vă recomandăm să cumpărați unul nou!

Alegerea unui kart pentru copii este relativ ușoară și semnificativ mai puțin scumpă decât ATV-urile. Kart-urile oferă copiilor o șansă de a avea o activitate distractivă în siguranța unei piste bine întreținute, sub ochii atenți ai adulților. Copiii de toate vârstele se pot bucura de această interesantă activitate în aer liber.

Un kart este un obiect de care se poate bucura întreaga familie. Achiziționarea unuia pentru copilul dumneavoastră este cu siguranță cadoul pe care și-l va aminti și de care se va bucura mult timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs