Configurarea mașinii electrice pentru copii

Ce să faceți după ce ați primit mașina electrică pentru copii

Dacă tocmai ați primit mașina electrică pentru copii, veți fi dornic să o porniți și să o vedeți funcționând. Acest ghid vă va arăta cum să vă asigurați că prichindeii dvs. pot începe să se joace cât mai repede cu mașinuța lor.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți, este să vă asigurați că mașina nu a fost deteriorată pe parcursul expedierii. În cazul improbabil al unei manevrări greșite a curierului, este extrem de important să raportați acest lucru cât mai curând posibil, astfel încât curierul să poată returna produsul deteriorat și să vă trimitem rapid un înlocuitor.

Aceasta este o întâmplare foarte rară, dar vrem să ne asigurăm că veți primi mașina pentru care ați plătit. Daunele în tranzit trebuie raportate în 48 de ore, așa că asigurați-vă că îi oferiți o scurtă inspecție la sosire.

În timp ce detaliile de asamblare vor fi diferite pentru fiecare mașină, există câteva indicatoare cheie care vă pot ajuta cu adevărat. Din motive de siguranță, bateriile sunt livrate deconectate, astfel încât va trebui să conectați câteva fire în compartimentul bateriei. Detaliile exacte sunt diferite pentru fiecare mașină, dar în multe cazuri vor exista conectori roșii și albi pe care va trebui să-i atașați. Asigurați-vă că o să conectați fire numai la conectori de aceeași culoare. Manualul mașinii vă va ajuta să vă asigurați că ați făcut acest lucru corect.

După ce mașina electrică a copilului dvs. este montată, trebuie să încărcați bateria. Vă recomandăm ca la această primă încărcare să încărcați:

– baterii 6V pentru cel puțin 8 ore

– baterii 12V pentru cel puțin 12 ore

– baterii 24V pentru cel puțin 18 ore.

Acest lucru vă asigură că bateria este la capacitate maximă și ajută la menținerea sănătății bune a bateriei în viitor. O îngrijire bună a bateriei este esențială pentru a obține capacitatea maximă a mașinii electrice pentru copii, motiv pentru care vă recomandăm să nu folosiți niciodată mașina până la epuizarea completă a bateriei. În schimb, încărcați-o atunci când auziți că motorul începe să își piardă din energie, lucru care se întâmplă când bateria este descărcată.

După ce mașina electrică a copilului dumneavoastră este montată și încărcată, sunteți gata de drum. Explorați funcții precum MP3 player sau controlul prin telecomandă și vedeți de câtă distracție pot avea parte copiii!

Dacă întâmpinați dificultăți și nu reușiți să porniți mașina, atunci puteți urmări lista de verificare de mai jos, care vă va ajuta probabil să remediați problema:

  • În primul caz, asigurați-vă că ați conectat strâns terminalele bateriei, deoarece aceste mașini sunt livrate de obicei cu un terminal deconectat din motive de siguranță. Dacă este necesar, fixați aceste conectoare cu o pereche de clești.
  • De asemenea, asigurați-vă că toate conexiunile și firele sunt conectate ferm.
  • Încărcătorul trebuie să se încălzească după 3 până la 4 ore. Vă rugăm să rețineți că mașina nu va funcționa în timp ce încărcătorul este încă conectat la mașină, care este, de asemenea, o caracteristică de siguranță.
  • Vă rugăm să verificați dacă conexiunea este bună cu siguranța.
  • Dacă autovehiculul dvs. are funcții  automate și manuale, puteți încerca  ambele moduri, deoarece în rare ocazii, întrerupătorul poate să nu funcționeze la una dintre cele două funcții, iar acest lucru poate determina pornirea mașinii. Comutatorul poate fi îndepărtat și redirecționat relativ ușor.

Sperăm ca totul să meargă strună, astfel încât prichindeii să se bucure de multe sesiuni de condus cu noua lor mașină electrică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs