masinuta-electrica-pentru-copii-mercedes-unimog-4x4-military-14

Cele mai interesante dotari pe care le poate avea o masinuta electrica pentru copii

Daca ai ales sa ii cumperi copilului tau o masinuta electrica pentru copii, trebuie sa te asiguri ca este potrivita pentru varsta si greutatea lui. Din fericire, exista o multime de variante de masinute, care mai de care mai interesante, multe dintre ele oferind dotari impresionante.

Cu cat mai multe dotari, cu atat copilul va fi mai multumit si va transforma timpul petrecut in masinuta intr-o sursa excelenta de distractie. Tocmai de aceea, unul dintre criteriile pe care trebuie sa le iei in considerare la alegerea masinii este modul in care este dotata.

Care sunt cele mai interesante dotari pe care le poate avea o masinuta electrica pentru copii?

  1. Faruri LED si stopuri functionale. Nu doar automobilele reale au trecut la iluminarea LED, ci si masinutele pentru copii. Acestea pot functiona fara probleme pe timp de noapte si vor lumina foarte bine;
  2. Schimbator de viteze functional. Este adevarat ca o masinuta pentru copii nu va circula cu viteza foarte mare, insa este posibil sa aiba un schimbator de viteze functional, cu ajutorul caruia copilul sa invete cum sa schimbe;
  3. Mp3 player. Timpul petrecut in masinuta electrica poate sa fie imbunatatit prin melodiile preferate ale copilului. Chiar se pot obtine mai multe avantaje cu ajutorul MP3 playerului. Spre exemplu, acesta poate sa redea melodii educative sau in limba engleza.
  4. Roti moi. Confortul este esential. Tocmai de aceea, masinutele moderne sunt echipate cu roti moi care pot face fata fara probleme terenului accidentat.
  5. Telecomanda. Orice parinte se gandeste la siguranta copilului sau, mai ales atunci cand acesta este foarte mic. Telecomanda permite un control total din partea parintelu atunci cand situatia o cere. Cand nu este folosita telecomanda, masinuta este controlata exclusiv de copil.

Este foarte important ca la achizitia unei masinute electrice sa se tina cont de confortul pe care il are copilul, de siguranta si de micile detalii care ii pot imbunatati experienta. O masinuta bine aleasa poate sa devina jucaria preferata a celui mic si sa fie folosita fara probleme cativa ani. De asemenea, o masinuta bine aleasa ii poate dezvolta reflexele, il poate face mai responsabil si ii poate imbunatati cunostintele despre circulatia auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs