masinuta-electrica-pentru-copii-ford-ranger-f650-alb-5

Cele mai bune tipuri de masini electrice pentru copii in 2021

Daca esti in cautarea unui cadou potrivit de Craciun pentru copilul tau, iti recomandam o masinuta electrica. Este perfecta pentru micutii pasionati de masini sau de sporturile auto-moto, se gaseste intr-o varietate de modele si ofera o experienta autentica a sofatului.

Masinile electrice pentru copii sunt concepute pentru utilizatori cu varste cuprinse intre un an si 12 ani, diferenta principala constand in baterie. Bateria reprezinta sursa de alimentare a masinutei si, cu cat este mai puternica, cu atat necesita mai multa abilitate de control. Sigur, masinutele electrice cu baterii mai puternice sunt, de regula, mai costisitoare decat cele cu baterii mai slabe.

Iata care sunt considerate a fi cele mai bune tipuri de masini electrice pentru copii in 2021:

Ford Mustang GT

Oamenii iubesc Ford Mustang, iar acest lucru nu este deloc surprinzator. Este frumos, rapid si, in general, usor de condus. Este, de asemenea, o masina sport accesibila, care ofera multe pentru pretul pe care il cere. Mustangul electric din plastic, pentru copii, nu difera prea mult de cel adevarat, pentru adulti. Este accesibil si vine cu o multime de caracteristici: atinge viteza maxima de 7 km/h, are acumulator de 12V/7Ah, are doua motorare x 12V / 35W si cantareste 19,4 kg. Masinuta este potrivita copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 4 ani si vine cu o telecomanda la pachet, ce poate fi utilizata de catre parinti pentru un plus de siguranta.

BMW i8 Coupe

Daca te intereseaza un bmw pentru copil, nu cauta mai departe! Alege modelul BMW i8 Coupe, cu un design destul de precis al i8-ului real. La fel ca alte masinute de pe piata, acest model vine cu o telecomanda pentru parinti, faruri, efecte sonore, suspensie si o intrare AUX (MP3), astfel incat utilizatorul sa poata sa asculte muzica preferata in timp ce isi conduce masinuta. Totodata, atinge viteza maxima de 5 km/h datorita celor doua motoare electrice.

masinuta-electrica-pentru-copii-bmw-x6m-doua-locuri-visiniu-lucios-5

Range Rover HSE 4×4

O masina mai indrazneata si mai impunatoare, potrivita copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 8 ani, acest model are 4 motoare 12V/45 Watt. Atinge viteza maxima de 6 km/h si are capacitatea de a sustine o greutate maxima de 50 kg. Mai mult, modelul Range Rover HSE 4×4 poate fi folosit de catre doi copii in acelasi timp, avand doua scaune cu centuri de siguranta. In plus, are intrare AUX (MP3) / SD / TF / USB / Bluetooth si vine cu o telecomanda pentru a putea fi dirijat de la distanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs