masinuta-electrica

Ce trebuie sa stii inainte de a-i cumpara copilului tau prima sa masinuta electrica

Cumpararea unei masini electrice copii este o idee excelenta, deoarece acest lucru nu numai ca l-ar entuziasma pe prichindelul tau, dar iti va aduce si tie un zambet pe buze, privindu-ti copilul cum se plimba pe aleea din parc sau in curte cu noua sa jucarie.

Daca ai hotarat sa faci acest pas, va trebui insa sa tii cont de cateva aspecte inainte de a alege masina potrivita.

Varsta copilului

Cel mai bun mod de a alege o masinuta electrica este de a lua in calcul varsta si abilitatile copilului tau.

0-2 ani – Copilul incepe sa-si dezvolte abilitatile motorii. Din acest motiv, unele masini electrice vin cu o serie de caracteristici specializate, care includ motoare de putere redusa, scaune de sustinere care sa evite rasturnarea si asa mai departe. Masinutele destinate copiilor din acest interval de varsta ar trebui utilizate doar pe iarba sau pe teren plat, pentru a evita orice ranire sau accident major.

3-5 ani – Sunt adaugate cateva caracteristici pentru a oferi utilizatorului o senzatie cat mai realista. Printre aceste caracteristici se numara motorul cu sunet realist, functionare bazata pe pedale, un scaun suplimentar pentru un pasager, radio FM, etc. Masinile electrice potrivite copiilor de 3-5 ani sunt menite sa fie conduse pe terenuri precum iarba, nisip, pietris sau asfalt.

Peste 5 ani – Versiunile mai avansate pot fi gestionate de copiii de peste 5 ani. Printre aceste versiuni gasim modele cunoscute precum Mercedes, Jeep sau chiar Lamborghini, doar pentru a simula o experienta reala a condusului, desigur. Totodata, masinile din aceasta categorie sunt disponibile cu motor dublu si cu viteze multiple pentru o mai buna coordonare si o experienta de condus captivanta.

Stilul masinii

Masinutele electrice pentru copii sunt disponibile in trei variante diferite: cu 4 roti, cu 3 roti sau cu 2 roti.

Masinute cu 4 roti – Aici gasim masinute clasice, dar si Jeep-uri, ATV-uri si alte masini mai mari.

Vehicule cu 3 roti – Acestea vin sub forma de scutere, motociclete cu trei roti si chiar karturi cu pedale.

Vehicule cu 2 roti – In aceasta categorie gasim motocicletele pentru copii. Acestea imita modelele de motociclete pentru adulti si sunt, de regula, concepute pentru copiii mai mari.

Durata de viata a bateriei

Inainte de a achizitiona o masinuta electrica pentru copii, intreaba producatorul despre timpul de incarcare si durata de viata a bateriei, precum si despre durabilitatea si tehnicile de intretinere ale masinutei.

In afara de criteriile mentionate mai sus, ar trebui sa faci intotdeauna un efort pentru a explora modelul, pretul si asa mai departe. Si, cel mai important, ar trebui sa-ti lasi copilul sa te ghideze spre ceea ce si-ar dori sa aiba.

One comment

  1. Tocmai cautam aceasta informatie de ceva vreme. Dupa 6 ore de cautare continua pe Google, in sfarsit am primit-o pe site-ul tau. Ma intreb care este lipsa strategiei Google care nu plaseaza acest tip de site-uri informative in fruntea listei. In mod normal, site-urile de top sunt pline de gunoaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs