Ce tip de ATV este potrivit pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani?

In loc sa ne lasam copiii sa stea toata ziua pe telefoane sau alte gadgeturi, nu ar fi mai distractiv sa ii indrumam sa se plimbe cu ATV-ul pentru a se bucura de aerul curat de afara?

De obicei, copiii interesati de aceste jucarii pe patru roti au varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani. S-ar putea sa crezi ca la 3 ani este prea devreme pentru a urca pe un ATV, chiar daca acesta este destinat copiilor, insa trebuie sa stii ca aceste tipuri de masinute electrice au devenit atat de inteligente si performante in ziua de azi, incat pot fi folosite in deplina siguranta chiar si de catre copiii care abia au invatat sa mearga. Mai mult, folosind un ATV sau orice alta masina electrica pentru copii, micutii isi dezvolta mai multe abilitati, inclusiv abilitatile motorii, reflexele si capacitatea de a lua decizii rapid.

Acum exista o multime de producatori care scot pe piata o gama intreaga de masini electrice pentru copii, astfel ca deseori parintii se confrunta cu dificultatea de a alege modelul potrivit pentru copilul lor.

De aceea am compus acest scurt ghid pentru gama de ATV-uri pentru copii.

Iata asadar ce trebuie avut in vedere daca vrei sa achizitionezi si tu un ATV pentru copilul tau:

ATV-uri potrivite pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani. La aceasta varsta, din motive de siguranta, nu este recomandat ATV-ul pe benzina. Pentru copiii de circa 3 ani, ar trebui luat in considerate un ATV care sa aiba un acumulator de cel mult 12V (preferabil de 6V) si sa aiba telecomanda pentru a putea fi tinut sub control de catre parinti. Pe masura ce avanseaza spre 6 ani, se poate opta pentru un ATV cu un acumulator mai mare, de pana in 24V.

ATV-uri potrivite pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 10 ani. Acum, daca doresti sa optezi pentru un ATV alimentat cu benzina in locul unuia cu acumulator, poti alege un ATV de 50cc. Pentru copiii cu mai multa experienta ar putea merge si ATV-ul de 70cc.

Trebuie stiut ca ATV-ul trebuie ales si in functie de greutatea copilului. In cazul in care copilul conduce un ATV prea mare pentru el, nu il va putea controla bine, existand astfel un risc ridicat de accidente.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani pot folosi ATV-uri care pot sustine o greutate de circa 20 de kilograme. Aceste ATV-uri sunt practic niste jucarii, suficient de usoare pentru ca prichindeii sa le poata manevra cu propria forta.

Copiii de peste 8 ani pot manevra ATV-uri mai mari, care pot sustine o greutate de pana la 65 de kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs