Vreau mai multe detalii despre acest produs

Ce luam in considerare cand alegem masina electrica pentru copii

Odata cu cresterea temperaturilor si cu renasterea naturii apar si primele planuri de activitati in aer liber care vor avea loc anul acesta. Iar atunci cand exista cel putin un prichindel in familie, iesirile in natura sunt obligatorii, iar distractia este asigurata.

Asa cum si noi, adultii, avem nevoie de diverse lucruri pentru a ne simti mai bine, la fel si cei mici vor fi foarte fericiti daca vor avea parte de diferite obiecte ce le vor face zilele mai distractive si mai interesante. Traind intr-o era in care tehnologia influenteaza absolut tot ce este in jurul nostru, jucariile pentru copii au devenit tot mai realiste si mai captivante.

Acest aspect este valabil si in cazul masinutelor electrice, care au devenit in ultimii ani una dintre cele mai atractive forme de divertisment atat pentru baietei, cat si pentru fetite. Daca te bate gandul sa achizitionezi si tu o masina electrica pentru copilul tau, iata ce trebuie sa iei in considerare:

– Varsta. Varsta copilului este unul dintre principalele criterii de luat in seama cand alegi masinuta electrica, deoarece conform acesteia vei alege dimensiunile potrivite si complexitatea produsului.

Pentru copiii de pana in 2 ani, exista masinute special concepute, cu un design potrivit acestei varste si cu o functionalitate ce asigura prichindelului siguranta si stabilitate. Dupa ce cresc mai mult, copiii isi coordoneaza mai bine mainile si picioarele, sunt mai siguri pe miscarile lor, astfel ca pot trece la o masinuta electrica mai complexa. Prin urmare, dupa ce ating pragul varstei de 5 ani, copiii pot folosi masinutele de tip ATV, acestea venind la pachet cu un design din ce in ce mai realist si cu viteze mai mari.

– Modelul. Modelul trebuie ales in functie de preferintele pe care le are cel mic, insa mai cu seama in functie de siguranta pe care masina o ofera. Astfel, exista masinile conventionale, care sunt cele mai joase, mai stabile si mai sigure, potrivite copiilor foarte mici. Apoi, exista masinutele de tip camion, care au avantajul de a avea mai multe locuri, prin urmare pot gazdui mai multi pasageri. Urmeaza ATV-urile, foarte atractive ca design si cu viteze ce ating si 25 km/h. In cele din urma, exista motocicletele electrice, cele cu roti ajutatoare fiind mai indicate datorita sigurantei sporite pe care o ofera.

– Viteza. Viteza masinutei electrice este dictata de tipul de acumulator ce vine in dotare. In general, la masinute intalnim doua tipuri de acumulatoare: de 6,12 volti si de 24 de volti. Vitezele pot varia destul de mult si se recomanda alegerea unei masinute care poate atinge viteze mai mari pentru copii ce au varsta mai mare de 5 ani. Pentru copiii mai mici, sunt indicate masinutele care ating maximum 4 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.