masinuta-electrica-100kg

Care sunt principalele dotari ale unei masini electrice pentru copii?

Orice copil isi doreste sa aiba o masinuta electrica pe care sa o poata conduce in voie ori de cate ori iese pe afara. Daca iti doresti sa ii faci o surpriza celui mic, este bine sa te asiguri ca masina pe care o cumperi este perfecta. Tocmai de aceea, iti oferim o serie de informatii referitoare la principalele dotari ale unui astfel de produs.

Care sunt componentele care conteaza cu adevarat la o masinuta electrica?

  1. Bateria. Toate masinutele electrice au o baterie reincarcabila. Daca vrei sa ii asiguri celui mic o perioada de joaca mare, este bine sa te orientezi spre o baterie generoasa. IN general, capacitatea este intre 6 si 24 de volti. Nu doar marimea conteaza, ci si cat de usor poti gasi o noua baterie in cazul in care se strica.
  2. Vitezele. Tipul de acumulator poate sa dea puterea masinii. In general, vitezele variaza intre 4 km pe ora si 25 de km pe ora. Atunci cand alegi viteza masinii este bine sa tii cont de varsta celui mic. Cele cu 4 km pe ora sunt destinate celor de pana in 3 ani, deoarece iti permit sa ii insotesti la pas. Pentru cei mai mari, se poate alege o masinuta cu pana la 25 km pe ora.
    3. Masurile de siguranta. Evident, iti doresti ca prichindelul tau sa fie in siguranta in momentul in care se joaca, motiv pentru care este bine sa iti iei toate masurile de siguranta. Chiar daca este vorba despre o masinuta, cotierele, genunchierele si casca trebuie sa fie prezente in dotarea sa. Pentru copiii mai mari care conduc masinute ceva mai puternice, poate sa fie potrivit chiar un costum de protectie.
  3. Diverse accesorii. Masinutele electrice sunt dotate cu o multime de elemente, care mai de care mai interesante. Poti alege masinute care au centura de siguranta, pedale si chiar radio sau MP3. De asemenea, exista masinute cu faruri LED, cu claxon si cu cutie de viteze, in asa fel incat cel mic sa poata imite la perfectie experienta condusului.

masinuta-electrica-pentru-copii-1988-rosu

De ce sa ii iei copilului o masinuta electrica?

Simplu! O astfel de masinuta ii ofera sansa de a se dezvolta din mai multe puncte de vedere. Coducand o mini masina isi poate dezvolta dexteritatea, atentia la detalii si reflexele. In plus, este foarte distractiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs