autokids

BabyBoom 2019 – Retrospectiva primei editii din acest an

Ce poate fi mai frumos decat cateva sute de copii care se joaca cu zambetul pe buze? Cu siguranta, nu multe lucruri.

Intr-un astfel de ambient am reusit sa ne petrecem weekendul din 4-7 aprilie 2019, in Pavilionul B1 de la Romexpo. Suntem incantati de faptul ca am fost prezenti cu unul dintre cele mai atractive si dinamice standuri iar rezultatele au fost deosebite.

Ce am facut la Baby Boom 2019?

Ce a facut orice alt expozant: ne-am expus produsele, masinute electrice pentru copii. Ceea ce a facut standul nostru special a fost faptul ca sute de copii s-au jucat cu ele si si-au convins parintii sa le cumpere. Masinutele si motocicletele noastre electrice au fost cu adevarat incantatoare, iar dovada sunt numeroasele fete fericite de copii.

Nu a fost doar o simpla expozitie, ci si o oportunitate uriasa pentru parinti de a beneficia de o reducere substantiala de 5%. Daca ai trecut pe la Baby Boom, cel mai probabil ai un astfel de cupon in buzunar sau chiar ai cumparat o masinuta electrica pentru cel mic. Daca nu ai fost, nu este nicio tragedie, in conditiile in care expozitia va fi organizata din nou in 17-20 Octombrie, in acelasi loc.

Pana atunci, masinutele noastre vor fi prezente pe site si sunt gata sa demareze catre toti prichindeii dornici de distractie. Nu trebuie sa astepti un nou cupon de 5%, in conditiile in care avem ocazional tot felul de oferte interesante. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne urmaresti peste tot pe unde poti: Facebook, Instagram si evident, site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs