Alegerea masinii electrice pentru cel mic

Distractia in aer liber este apreciata atat de cei mari, cat si de cei mici, de aceea trebuie sa profitati de soare, mai ales atunci cand se incalzeste vremea. Pentru ca activitatile sa fie mai placute, le puteti oferi copiilor vostri o masinuta electrica, de care ei sa se bucure. Masinuta electrica reprezinta o forma de divertisment pe care copiii o apreciaza mult. In ziua de azi jucariile capteaza mai mult atentia celor mici. O masina electrica poate fi cu siguranta un cadou pe care il vor aprecia mult.

Cum alegeti o masinuta electrica?

Primul criteriu de avut in vedere il reprezinta varsta celui mic si anume ca in functie de aceasta puteti lua deciziile cele mai potrivite. In cazul copiilor cu varsta de 0 si 2 ani, va trebui sa alegeti o masinuta cat mai sigura, care sa-i ofere acestuia si o stabilitate foarte buna. Atunci cand mai cresc, copiii devin si mai siguri pe miscarile pe care le au si pot utiliza in acest fel o masinuta mai complexa.

Dupa varsta de 5 ani este indicat ca acesta sa aleaga din alte tipuri de masinute. ATV-urile au un design mai potrivit, dar si mai realist, de aceea un ATV special pentru aceasta varsta poate fi un cadou foarte bun, copiii bucurandu-se de acesta.

Alegeti modelul potrivit de masinuta, acesta fiind ales in functie de preferintele celui mic, dar si de nivelul de siguranta pe care il urmariti. Exista mai multe tipuri de masinute electrice pentru cei mici, de aceea veti putea gasi exact ceea ce va intereseaza. Puterea masinutei va fi dictata de tipul de acumulator si anume aceasta poate fi de 6,12 sau 24 de volti. Se va observa si faptul ca viteza va putea varia destul de mult. Cei mici vor avea parte de masinute care sa le permita un maximum de 4 km/ora, in timp ce copiii mai mari deja se pot bucura de masinute care sa le permita o viteza maxima de 4 km pe ora.

Mai puteti urmari si dotarile suplimentare ale masinilor in ceea ce priveste siguranta, de aceea puteti alege si masini cu LED-uri, radio sau MP3 daca va doriti acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs