atv-copil

5 Motive sa-i cumperi un ATV electric copilului tau

ATV-urile electrice pentru copii devin din ce in ce mai populare si este usor de vazut de ce. Sunt perfecte pentru micutii pasionati de vehicule si de sofat, sunt sigure, distractive si, nu in ultimul rand, sunt ecologice.

In randurile ce urmeaza iti oferim 5 motive pentru care merita sa investesti intr-un ATV electric pentru copilul tau.

  1. Costuri mici.

ATV-urile electrice pentru copii nu sunt la fel de scumpe ca ATV-urile alimentate cu benzina. De asemenea, deoarece functioneaza cu energie electrica si nu cu benzina, nu va trebui sa platesti pentru combustibil. Pur si simplu, conectezi vehiculul la un incarcator si la o priza pentru cateva ore, ceea ce este mult mai ieftin pe termen lung.

  1. Intretinere redusa.

ATV-urile electrice pentru copii necesita o intretinere redusa din cauza lipsei pieselor mecanice din motor. Asta inseamna ca exista mai putine griji, sanse mai mici de a schimba vreo piesa si, per total, costuri mai mici pentru intretinerea ATV-ului.

  1. Puterea si viteza.

Dupa cum s-a mentionat mai devreme si ceea ce este destul de evident datorita numelui, ATV-urile electrice functioneaza cu energie electrica, nu cu benzina. Puterea si viteza lor depind de bateria pe care o au. O baterie de 24 de volti poate atinge viteze maxime de 10 mph, in timp ce o baterie de 12 volti poate atinge o viteza de 5 mph. Un lucru la care ATV-urile electrice sunt foarte bune este acceleratia – accelereaza mult mai repede decat ATV-urile pe baza de benzina.

  1. Niciun zgomot.

Datorita faptului ca motorul este electric si nu functioneaza pe benzina, singurul sunet pe care il vei auzi in timpul functiunii este o usoara valva ridicata, foarte asemanator cu sunetul produs de masinile cu telecomanda. Deoarece este atat de silentios, ATV-ul electric nu ii va deranja pe cei din jur.

  1. Siguranta.

ATV-urile electrice sunt foarte sigure datorita vitezei lor mici, dar si a numarului redus de piese mecanice in care copiii sa isi prinda mainile. De asemenea, deoarece motoarele electrice sunt atat de silentioase, copiii pot auzi instructiunile parintilor atunci cand acestia incearca sa ii dirijeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs