5 motive pentru a-i cumpara copilului tau o masinuta electrica

Daca vrei sa iti vezi copilul fericit, o masinuta electrica este unul dintre cele mai bune cadouri pe care i le poti oferi.  Cu siguranta ti-ai fi dorit si tu cand erai mic/mica o masinuta pe care sa o poti controla din pedale si volan, care sa iti permita sa asculti muzica si sa arate la fel ca masinile pe care le aveau adultii. Din pacate, acum 20-30 de ani, astfel de jucarii erau inexistente iar daca existau, erau foarte costisitoare.

Astazi, exista masinute electrice ieftine, accesibile pentru majoritatea parintilor. O astfel de jucarie nu costa mai mult de cateva sute de lei si pe langa faptul ca este foarte distractiva, reuseste sa aduca si o multime de beneficii pentru dezvoltarea celui mic.

5 motive pentru a-i cumpara copilului tau o masinuta electrica

  1. Il poti face mai responsabil. O masinuta electrica implica responsabilitate. Trebuie sa fie incarcata, curatata si depozitata corect. Poti sa ii impui celui mic sa faca toate aceste lucruri, in asa fel incat sa se bucure de ea pentru cat mai mult timp.
  2. Il convingi mult mai usor sa nu mai stea pe telefon/tableta. Una dintre problemele comune ale copiilor din ziua de astazi este timpul petrecut pe tableta. Daca ai un copil care petrece prea mult timp in fata ecranului, o masinuta electrica poate sa fie una dintre cele mai bune solutii pentru el.
  3. Il ajuti sa isi dezvolte reflexele. Conducand, copilul isi va dezvolta reflexele, atat la maini, cat si la picioare.
  4. Il incurajezi sa isi dezvolte cunostintele despre masini si despre modul in care pot fi conduse. Fara doar si poate, masinuta electrica il va face pe cel mic curios sa invete mai multe despre masini. Curiozitatea nu face altceva decat sa il convinga sa invete.
  5. Il inveti sa fie foarte atent la detalii.  Iesi cu copilul in parc si vei vedea cum este din ce in ce mai atent la detaliile din jur in timp ce isi conduce masinuta.

Masinuta electrica pentru copii nu este, asadar, o simpla jucarie. Este unul dintre cele mai bune instrumente pe care le poti folosi pentru educarea celui mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs