Tipuri de masinute electrice pentru copii din care poti alege

Timpurile s-au schimbat, iar acum cele mai bune masinute electrice pentru copii sunt mai accesibile ca oricand. Atat baieteii, cat si fetitele se vor bucura nespus sa conduca o astfel de jucarie pe patru roti, mai ales ca exista o varietate de tipuri potrivite pentru orice gust si orice buzunar.

De la masini electrice cu motor maricel, de circa 24 de Volti pana la masinute electrice cu telecomanda, dirijate de parinti pentru un plus de siguranta, exista o multime de optiuni din care poti alege.

Cum alegi cea mai buna masinuta electrica pentru prichindelul tau

Exista optiuni de diferite categotii, de la modele off-road sau sport la clasicele masinute Audi, Bentley, etc. Caracteristicile masinilor sunt, insa, aspectul asupra carora parintii trebuie sa fie atenti inainte de a face o astfel de achizitie.

Printre cele mai importante caracteristici ale masinilor electrice pentru copii se numara:

Viteza. De la 2,5 km/h pana la 7 km/h, majoritatea masinilor electrice pot oferi adevarate emotii copiilor. Realizate cu viteze reglabile, cele mai bune masinute sunt facute intotdeauna pentru a fi prietenoase cu soferii lor. Cand copiii se simt pe deplin confortabil la volanul masinutei, pot creste viteza in limite sigure.

Durata de viata a bateriei. Durata de viata a bateriei s-a imbunatatit enorm la masinutele electrice in ultimii ani. Parintii trebuie sa astepte cateva ore bune de distractie inainte de a fi nevoiti sa reincarce bateria masinii. Desigur, rezultatele variaza in functie de tipul masinutei, dar si de alte variabile. De pilda, o masinuta cu doi copii inauntru va ramane fara baterie mai repede decat o masinuta in care se gaseste un singur copil.

Designul. Daca specificatiile sunt importante, felul in care arata masinuta electrica este cel putin la fel de important. De la vehicule off-road la camionete, motociclete, ATV-uri sau SUV-uri, exista o multime de modele grozave, cu design-uri mai mult decat uluitoare, din care sa alegi. Ca si in cazul masinilor reale, copiii pot alege intre optiuni pentru baieti sau fete.

Acestea sunt principalele lucruri de luat in seama de catre parintii ce vor sa isi bucure prichindeii cu o masinuta electrica. Sa nu uitam, desigur, de greutatea produsului, de dimensiunile sale si de durata de garantie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs