masinuta-electrica

Cum ingrijim masinuta electrica a copilului?

Copiii iubesc sa se joace cu masinutele electrice si par ca nu se mai satura de acestea. Masinile electrice pentru copiii sunt mai mult decat niste simple jucarii, acestea devenind adevarate scapari catre o lume plina de distractie si de zambete. Masinutele electrice se pot insa si uza, iar daca va doriti ca ele sa ramana in aceeasi forma ca la inceput, atunci este o idee buna sa tineti cont de cateva lucruri.

Cum ingrijiti cat mai bine masina?

In primul rand, puteti consulta cat mai bine manualul de instructiuni care vine la pachet cu masina. Dupa ce ati inteles ceea ce aveti de facut, puteti sa-i explicati micutului cum sa aiba grija de masina. Copiulul trebuie sa inteleaga cateva reguli de baza in utlizarea acestei masinute pentru ca desi este o jucarie, ea trebuie folosita corect.

Intretinerea rotilor este cruciala, de aceea trebuie sa devina o rutina verificarea rotilor. La o masina electrica rotile sunt si primele parti care se deterioreaza. Rotile sunt proiectate pentru a rezista la presiune, dar majoritatea masinilor electrice pentru copii ar trebui folosite pe suprafete netede. Deteriorarea rotilor apare atunci cand copiii conduc masinutele pe iarba inalta, teren accidentat sau teren umed. Masina trebuie sa fie echilibrata, iar anvelopele trebuie si ele sa fie in stare excelenta. Daca observati ca incep sa apara probleme, atunci puteti schimba anvelopele.

masinuta-electrica

Curatarea jantelor si a rotilor previne praful in mod obisnuit, dar si murdaria. De asemenea, rugina nu se mai poate acumula in aceste spatii. Jantele trebuie curatate folosindu-se o carpa umeda, pana in momentul in care petele dispar.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa aveti grija de baterie. Respectati timpul de incarcare al bateriei pentru ca supraincarcarea sau subincarcarea poate deteriora bateria masinii si ii poate scurta viata acesteia. Este important sa evitati aceste lucruri. Mai exista si posibilitatea de a avea de-a face cu o inlocuire a bateriei, de aceea asigurati-va ca bateria aleasa este una compatibila cu masinuta pe care o aveti. Avand in vedere toate aceste lucruri, masinuta electrica va avea o viata cat mai lunga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs