Cele mai bune masini electrice pentru copii in 2022

Daca incerci sa-ti faci copilul interesat de masini, o masina electrica alimentata cu baterie este cel mai bun lucru dupa o masina adevarata.

In ziua de azi, exista o masina electrica de jucarie pentru fiecare copil care nu poate atinge pedala unei versiuni de dimensiuni mari. Cu toate acestea, cu atat de multe optiuni de jucarii pe patru roti, cum poti sti care este cel mai bun model pentru copilul tau?

Aici intervenim noi. Am intocmit o lista cu cele mai bune masini electrice pentru copii din prezent, tinand cont de elemente precum caracteristicile de siguranta, varsta maxima a utilizatorului, bateria reincarcabila si alte caracteristici precum telecomanda parentala, sistemul multimedia, etc.

Daca ai un copil care este gata sa se aventureze la volanul unei astfel de jucarii, suntem siguri ca avem ceea ce cauti in aceasta lista.

Masinuta electrica pentru copii BMW i8

Este una dintre cele mai bune optiuni de masinute electrice ieftine si totodata un model perfect pentru copiii mici, cu varsta cuprinsa intre 2 si 4 ani. Aceasta are in componenta o multime de functii interesante, inclusiv o telecomanda prin intermediul careia parintele poate controla vehiculul in momentele in care prichindelul are nevoie de o mana de ajutor. Masina poate ainge viteza de 5 km/h, are doua motoare de 12V / 25W / 12000 RPM, 2 acumulatoare de 6V/4.5Ah si un sistem multimedia cu intrare AUX (MP3) / SD / TF / USB.

masinuta-electrica-pentru-copii-bmw-i8-coupe-new-je1001-rosu

Masinuta electrica pentru copii Bentley Continental GT Supersports

In cazul in care copilul tau este atras de masinile sport, il poti surprinde cumparandu-i acest model impresionant de masina electrica. Cu ajutorul acesteia, prichindelul tau va invata sa conduca precum un profesionist, deoarece masinuta dispune de o pedala de acceleratie, frana si poate sa se deplaseze in toate directiile. Totodata, in momentele in care micutul oboseste, il poti ajuta sa se plimbe in continuare cu masinuta folosindu-te de telecomanda in dotare.

Modelul este potrivit pentru copii cu varste curpinse intre 3 si 5 ani, poate atinge viteza de 7 km/h, are 2 motoare de cate 35W fiecare si 2 acumulatoare de 6V/4.5Ah.

masinuta-electrica-pentru-copii-bentley-continental-gt-supersports-je1155-negru

Masinuta electrica Jeep Wrangler Rubicon 4×4

Un model potrivit pentru baietii pasionati de Jeep-uri puternice, acesta impresioneaza inca din prima secunda de utilizare, cand se aprind farurile in momentul pornirii. Produsul are 4 motoare de cate 12V/45Watt, poate atinge viteza maxima de 6 km/h si are un sistem de viteza progresiva inainte inapoi. Potrivita pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 5 ani, masinuta dispune, de asemenea, de o telecomanda parentala si de un sistem multimedia cu intrare AUX (MP3) / SD / TF / USB.

masinuta-electrica-pentru-copii-jeep-wrangler-rubicon-4x4-555-verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs