Ce trebuie să aveți în vedere atunci când cumpărați un scuter pentru copii?

Înainte de achiziționarea unui scuter pentru copii, trebuie să aveți mereu câteva lucruri în vedere. Urmează să vă oferim câteva sfaturi în continuarea acestui articol.

  • Dimensiunea corespunzătoare vârstei

Există atât de multe modele de scutere, dar nu toate se încadrează sub aceeași categorie de vârstă. Unele sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între doi și patru ani, în timp ce altele au fost concepute pentru copiii mai mari, care cântăresc mai mult și au umeri mai lați, în comparație cu prietenii lor mai tineri. Achiziționarea unui scuter mare, nepotrivit vârstei, poate duce la dificultăți și astfel, copilul va învăța mai greu cum să îl conducă.

  • Ghidon reglabil

Căutați ghidoane care pot fi ușor reglate, astfel încât să le puteți ridica sau micșora înălțimea în funcție de copilul care urmează să conducă. Achiziționarea unui scuter cu această caracteristică la îndemână permite copiilor să se descurce mai ușor. Înseamnă, de asemenea, că micuțul poate beneficia de scuter și în anii următori. Unele modele vin cu un instrument util pe care îl puteți utiliza pentru a regla ghidonul, în timp ce altele au un mecanism simplu pe care îl puteți trage pentru a-l debloca și pentru a face ajustările necesare.

  • Mânerele

Mânerele scuterului trebuie să fie confortabile și durabile în același timp. Unele modele orientate către copiii mici au mânere din spumă care oferă un control și confort maxim pentru cei mici.

  • Frâne de durată

Există diferite tipuri de frâne disponibile, inclusiv frâne de protecție spate și cele manuale. Frânele permit copiilor să se oprească ori de câte ori doresc, în siguranță. De asemenea, le permit să   controleze viteza în timp ce coboară pe o pantă. Frânele de protecție spate sunt ușor de utilizat și permit copiilor să frâneze instantaneu în timpul călătoriei  Unele modele au frâne acționate manual, iar acestea sunt conectate prin intermediul mânerelor. Apăsarea mânerelor de frână va opri automat scuterul din mișcare.

  • Transport și depozitare

Scuterele ușoare sunt ideale, atât pentru copii, cât și pentru părinți. De asemenea, sunt foarte prietenoase pentru transport, fiind perfecte pentru portbagajul mașinii tale. Există multe modele care vă permit să le dezasamblați în câteva secunde. Acestea sunt incredibil de practice, mai ales în timpul călătoriilor și al vacanțelor.

Scuterul este una dintre acele comori ale fericirii care ajută atât adulții cât și copiii să se bucure de o perioadă minunată. Copiilor de astăzi le place să joace jocuri video pe smartphone-uri, computere sau PlayStations. Majoritatea părinților se confruntă , din păcate, cu această problemă. Copiii lor devin tot mai dependenți de  astfel de jocuri și le dăunează în toate privințele. Dar indiferent cât de mult forțați copiii să se joace afară, nu o vor face dacă nu sunt atrași de nimic. Vrei să-i faci pe copiii tăi interesați să petreacă timp afară? De ce nu le cumperi un scuter? O explozie de plăcere ar fi cel mai bun cadou pentru copiii tăi. Un scuter poate aduce multă fericire și obiceiuri sănătoase copiilor tăi. Este o modalitate prin care copiii se pot juca și învăța lecții valoroase în același timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs