atv-electric-copii

ATV copii

Dacă vrei sa ii oferi copilului tau cat mai multe instrumente pentru a se dezvolta sanatos si armonios, iti recomandam un ATV copii.  Aceste masinute electrice sunt extrem de atractive din punct de vedere vizual si reusesc sa ofere avantaje la care nici nu te astepti.

In magazinul nostru vei gasi mai multe modele de ATV-uri, gandite in asa fel incat sa bifeze cat mai multe cerinte:

  • Siguranta pentru cei mici;
  • Cat mai multe elemente care sa ii distreze si sa le ofere buna dispozitie;
  • o utilizare usoara, prin care copilul sa castige dexteritate, atentie la detalii si reactii cat mai rapide.

Care sunt principalele avantaje pe care un ATV pentru copii le ofera?

In primul rand, ATV-ul ii scoate pe cei mici din casa, tinandu-i departe de tablete, laptopuri si telefoane. Nu este singurul avantaj insa. Un ATV pentru copii bine ales poate dezvolta capacitatile motorii, mai ales in zona mainilor si a incheieturii. De asemenea, dezvolta anumite parti ale musculaturii si imbunatateste atentia.

In momentele de joaca intr-un ATV electric pentru copii, cei mici vor putea sa constientizeze mult mai bine spatiul care ii inconjoara, vor putea sa isi inteleaga mai bine corpul si actiunile fizice ce se petrec asupra lui atunci cand este in miscare.

Printre avantaje se numara si abilitatile fizice sau lingvistice pe care cei mici le castiga atunci cand merg in parc.

Practic, ATV-ul este o jucarie excelenta prin care cel mic poate sa puna bazele unei comunicari mai bune, poate sa inteleaga mai usor mediul inconjurator, poate sa isi focuseze atentia asupra anumitor elemente si se poate distra. De asemenea, obtine sentimentul de control asupra propriului corp si asupra obiectelor pe care le foloseste, inca de la cele mai fragede varste.

Avantajele ATV-ului electric pentru copii nu se rasfrang doar asupra celor mici, ci si asupra parintilor. Acestia vor putea sa petreaca timp pretios alaturi de prichindeii lor si vor castiga un ajutor incredibil de eficient in procesul de educatie.  Multumirea de a-ti vedea copilul fericit, cu zambetul pana la orechi este cea mai importanta insa, iar aceasta este o realitate.

atv-copil

Cat costa si de unde poate fi achizitionat ATV-ul electric pentru copii?

În magazinul nostru poti gasi mai multe modele de ATV-uri electrice destinate tuturor varstelor si tuturor preferintelor. Costul nu este atat de mare precum te-ai astepta. Daca in trecut o astfel de achizitie putea sa coste o avere, astazi poate fi facuta cu cateva sute de lei sau cu putin peste 1000 de lei.
Acesti bani ii aduc copilului vehicule cu adevarat interesante, care sunt dotate cu acumulatori puteici, au consum mic de energie, pot fi controlate de catre parinti prin telecomanda si circula cu viteze de pana la 7 km, in asa fel incat sa poata fi insotite cu usurinta de parinte.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cumperi un ATV electric pentru copii?

Achizitia unui ATV electric pentru copii trebuie sa aiba in vedere calitatea materialelor folosite la cosntructie, varsta celui mic si sarcina maxima pe care o suporta masinuta. De asemenea, trebuie sa te uiti la micile detalii, cum ar fi viteza maxima pe care o atinge vehiculul sau marimea bateriei.

Cauta ATV-uri pentru copii dotate cu cat mai multe elemente de siguranta si nu neglija culoarea. |Copiii vor pune accent pe aspectul fizic si vor fi incantati de un ATV cat mai colorat si mai placut din punct de vedere estetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau mai multe detalii despre acest produs